131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

CHP’Lİ GENÇLER ‘EMEK, ZAFER, GELECEK’ KAMPINA HAZIRLANIYOR

25 Temmuz 2019, Perşembe 07:06

     


Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezi, 30 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında, ‘Emek, Zafer, Gelecek’ adıyla İzmir’in Seferihisar ilçesinde gençlik kampı düzenliyor. Kampa ev sahipliği yapacak olan CHP İzmir Gençlik Kolları’nın etkinliğine CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları da katılım gösterecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezi, 30 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında, ‘Emek, Zafer, Gelecek’ adıyla İzmir’in Seferihisar ilçesinde, gençlik kampı düzenliyor. Kampa ev sahipliği yapacak olan CHP İzmir Gençlik Kolları’nın etkinliğine CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları da katılım gösterecek.

“Gençlerin mihenk taşı olduğunu gayet iyi biliyoruz”

CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan kamp ile ilgili açıklamada bulundu. Geleceğin tohumlarının atıldığı ve yeniden umut filizlerinin yeşerdiğini dile getiren Uyan, “Anadolu’nun güzel topraklarında, biz gençlerin mihenk taşı olduğunu gayet iyi biliyoruz. Amacımız gençlik kolları genel merkezimizin önderliğinde, Türkiye’den gelen bütün arkadaşlarımıza ev sahipliği yaparak, demokrasinin ve özgürlüğün başkenti İzmir’den, ülkemize yeni bir umut doğurmak. Gençlerin nasırlı elleriyle alın terleriyle, emekçi yürekleriyle yeni bir ülke yaratmaktır.” açıklamasında bulundu. Başkan Uyan, düzenlenecek kampta, memlekete dair fikirlerin yeniden filizleneceğini dile getirirken, umudu da her an örgütlemeye devam edeceklerini vurguladı.

“Eğitim odaklı organize edilmiş bir kamp olacak”

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kayhan Aydın ise, “ Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen bu kamp hem eğitim amaçlı hem de geçmiş seçimlerde yaşanılan durumları değerlendirmek için Türkiye genelinde oluşturulan bir kamp. Türkiye’nin her tarafındaki gençlik örgütlerinden katılım sağlanacak. İzmir Gençlik Kolları olarak bu sene ev sahipliğini biz yapacağız. Eğitim odaklı organize edilmiş bir kamp olacak. Çeşitli fikir alışverişlerinin yoğun olacağını düşünüyoruz.” Şeklinde konuştu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler