131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Süner: “Aliağa’ya kadın eli değecek”

26 Mart 2024, Salı 06:43

     


DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hatice Süner, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Süner, kadın elinin Aliağa’yı ne kadar değiştireceğini göstermek istediğini söyledi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Hatice Süner, seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempo ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Süner, ziyaretlerinde esnafın sıkıntı ve taleplerini dinliyor, projelerini paylaşıp destek talebinde bulunuyor. Ziyaretleri ve seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hatice Süner, ziyaretlerde esnafın ve vatandaşların ilgisinin kendilerini motive ettiğini dile getirdi.

“Kentsel dönüşüm projeleriyle eski yapıları yenileyeceğiz”

Aliağa’da çarpık kentleşme olduğunu ifade eden DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hatice Süner,    “İlçedeki binalar çok eski. 40 yaşın üstünde binalar var. Kentsel dönüşüm projeleri ile bu eski yapıları yenileyeceğiz. Vatandaşlarımızın bütçeleri müsait olmadığı için binalarını kentsel dönüşüme sokamıyorlar. Bu konuda vatandaşlarımıza destek sağlayıp kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmayı planlıyoruz.” Dedi.

“Kadın elinin Aliağa’yı ne kadar değiştireceğini göstermek istiyorum”

Göreve gelmeleri halinde Aliağa’ya kadın eli değeceğini, ilçede yeni bir dönemim kapılarının açılacağını ifade eden Süner, “Bir kadın elinin Aliağa’mıza değdiğini göstermek istiyorum. Kadınlarla dayanışma halinde olacağız. Özellikle şiddete uğrayan kadınlarımızı dinleyip, onlara özel bir kurum açmak istiyorum. Onlarla iç içe olmak istiyorum. Kadın elinin Aliağa’yı ne kadar değiştireceğini göstermek istiyorum.” Diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler