131019098
19 Mart 2024, Salı

SÜREKLİ, MR CİHAZI İÇİN TALİMAT VERDİ

26 Ekim 2020, Pazartesi 06:04

     


AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, aralarında AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem’in de bulunduğu ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası açıklamada bulunan Hamdi Erdem, Aliağa Devlet Hastanesi’ne MR cihazının getirilmesi konusunda Sürekli’nin talimatı olduğunu söyledi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, partinin ilçe başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Sürekli son olarak Bakırçay bölgesinde görev yapan ve aralarında AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem’in de bulunduğu ilçe başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Bergama’da Belediye Başkanımız Hakan Koştu ile birlikte bölge İlçe Başkanlarımızla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk.” ifadelerini kullandı.

“Her türlü problemimize dokunduk”

Toplantı sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem ise, “ Bakırçay Havzasındaki ilçe başkanlarımızın katıldığı bir toplantı gerçekleştirdik. Bergama toplantıya ev sahipliği yaptı. Bergama Belediye Başkanımız Hakan Koştu da bizimleydi. Bölgemizin sorunlarını konuştuğumuz bir toplantıydı. Bölgemizde internetin kırsal bölgelere ulaşmaması büyük bir sorun. Kırsalda yaşayan öğrencilerin internet sorunu var. Eğitimdeki bu tür alt yapı eksiklerinin bir an önce giderilmesi gibi konular üzerine konuştuk. Diğer taraftan Aliağa özelinde, devlet hastanemizde ilave yapılan üniteler var. Bunların bilgisini İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’ye ilettim. Covid 19 testi laboratuvarımız şuan tamamlandı. Cihazların gelmesini bekliyoruz. Bir de hastanemizde MR cihazı yok. Buraya MR cihazının getirilmesi konusunda il başkanımızın bir talimatı oldu. Her türlü problemimize dokunduk. Oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler