131019098
28 Mart 2024, Perşembe

NASIR: “TÜRKİYE 2023’TE HEDEFİNE ULAŞACAK”

27 Eylül 2021, Pazartesi 06:46

     


AK Parti Aliağa İlçe Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır toplantıda yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberliğimizi, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabilmekte sağlayamadık. Bizi esas meselelerimizden uzaklaştıran bölme ve sömürme anlayışına, partimize yapılan saldırılarda da şahit olduk. Ama beceremediler. Allah’ın izniyle Türkiye 2023’te hedefine ulaşacak.” dedi.

AK Parti, İzmir’de eş zamanlı olarak ilçe danışma kurulu toplantılarını düzenledi. 30 ilçede gerçekleştirilen toplantılar kapsamında Aliağa’da da hafta sonu ilçe danışma kurulu toplantısı yapıldı. Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Aras, AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve partinin ilçe yönetimi, Cumhur İttifakı’nın Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, Aliağa Belediye eski Başkanı Tansu Kaya, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanları ile üyeler katılım gösterdi. Toplantıda partinin ilçedeki çalışmaları değerlendirildi. Divan kurulunun seçilmesiyle başlayan toplantı, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Toplantıda Divan Başkanlığına AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Güven Demirağ seçildi. Demirağ toplantının açılış konuşmasını yapıp davetlilere hoş geldiniz dedi. Demirağ’ın ardından sırasıyla, Yeni Şakran Mahalle Başkanı Osman Baltacı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Sarıkaya, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım ve Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Aras konuşmalarını gerçekleştirdi.

Hamdi Erdem, “İlçemiz turizm, sağlık ve spor ile anılacak”

Ardından AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Başkan Erdem, konuşmasına davetlileri selamlayarak başladı. Konuşmasında son dönemde Aliağa’ya getirilen hizmetlerden bahseden Erdem, “İlçemiz bu zamana kadar hep sanayi ve istihdam özellikli bir ilçe olarak bilindi. Ama artık bunun yanında turizm, sağlık ve spor ile anılan bir İzmir ilçesi olacaktır. Projelere baktığımızda, sağlık alanında ilçemize yapılan yatırımlarla sağlık kuruluşlarımızdaki yatak kapasitesi 70 yataktan 600 yatağa çıkacaktır. İlçemizde fen lisesi yapımı ise sürüyor. Önümüzdeki dönem eğitime başlayacak. Yapılan spor yatırımları ile çocuklarımız ve gençlerimiz sporun her dalıyla uğraşabilecek. Hiçbir altyapı eksikliği olmadığı gibi çevre ilçelerin de tercih edeceği bir eğitim, sağlık ve spor altyapısı ilçemizde hazır hale gelecektir.” Dedi.

“Cumhur İttifakımız, bizim gözbebeğimiz”

Konuşmasına Cumhur İttifakı’ndan da bahsederek devam eden Erdem, “Ülkemizin, birlik ve beraberliği için, dahili ve harici düşmanlarımıza, birlikte karşı koymak adına tesis edilen Cumhur İttifakımız, bizim gözbebeğimizdir ve ilçemizde birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediye başkanımızın, ilçemizin çehresini daha da güzelleştiren projelerini, yakından takip ediyor ve destekliyoruz. İlçemizin hayrına olacak projeler için bir ve beraber adımlar atıyoruz. Mahallelerimizin sorunlarına yerinde çözüm sunmak ve hasbihal etmek için her hafta Cuma namazını bir mahallemizde kıymetli kaymakamımız ve değerli belediye başkanımız ile birlikte eda ediyoruz. Devlet, millet dayanışmasının en güzel örneklerinden birisini, ilçemizde her hafta, hayata geçiriyoruz. Bu projeye desteklerinden ötürü, kıymetli kaymakamımıza ve değerli belediye başkanımıza huzurlarınızda bir kere daha teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Necip Nasır, “Türkiye’yi hak ettiği noktaya getiremedik”

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem’in ardından kürsüye AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır davet edildi. Milletvekili Nasır da konuşmasına üyeleri selamlayarak başladı. Nasır, “Çanakkale Savaşı’nda düşmanı birlik ve beraberliğimizle, kardeşliğimizle yendik. Yine İstiklal Savaşı’nı aynı güçle kazandık. Ama maalesef Anadolu’nun küllerinden doğduğu Cumhuriyet’in kuruluşundan sonra Çanakkale Savaşında ve İstiklal Harbinde göstermiş olduğumuz birlik ve beraberliği, hedeflediğimiz muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabilmekte sağlayamadık. Türkiye’yi hak ettiği noktaya getiremedik. AK Parti Hükümetleri döneminde, bizi esas meselelerimizden uzaklaştıran bölme ve sömürme anlayışına, partimize yapılan saldırılarda da hep birlikte şahit olduk. Ama beceremediler. Allah’ın izniyle Türkiye 2023’te hedefine ulaşacak. İzmir teşkilatları olarak ‘Durmak yok, yola devam’ diyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” Şeklinde konuştu. Ardından AK Parti’ye yeni üye olan partililere rozetleri takıldı. Çektirilen hatıra fotoğrafının ardından toplantı son buldu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler