131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

OSMANAĞAOĞLU'NDAN SOYER'E ELEŞTİRİ

28 Şubat 2022, Pazartesi 06:12

     


MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir'in yıllardır kirli birliklerin talihsiz sonuçlarına muhatap olduğunu ifade ederek "Bu şehre musallat olan en büyük bela İzmir'i sevmeyenlerin İzmir'i yönetmeleridir." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, İzmir'de "Adım Adım 2023" toplantısına katıldı. Toplantıda MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, MYK Üyesi Turan Şahin, İl Başkanı Veysel Şahin ve partililer hazır bulundu. MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, İzmir'in yıllardır kirli birliklerin talihsiz sonuçlarına muhatap olduğunu ifade ederek "Bu şehre musallat olan en büyük bela İzmir'i sevmeyenlerin İzmir'i yönetmeleridir." dedi.

“Onu başkancılık oynama külfetinden İzmirli kurtaracak”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kentte milli vicdanı yoran ve sınırları zorlayan işleri hayata geçirdiğini savunan Osmanağaoğlu, "PKK'nın şehir yapılanmasının başındaki isim için tecrit isteyen, terörist başının hapishane şartlarına iyileştirme gelmesinin talep edildiği mitinglerde boy gösteren, terör sevicileriyle omuz omuza çalışmaya devam eden, slogan atmaktan vakit bulamayan Tunç Soyer sevinmelidir. Çünkü çok kısa zamanda onlarla vakit geçirmek için çok zamanı olacak. Doya doya bölücülerle beraber olacaktır. Çünkü İzmirli bu düzeni bozacak, Türk milleti bu çarka dur diyecek. İzmirli de İzmir'e sevdalı yüreklerle buluşacaktır. Boş zamanlarında onu başkancılık oynama külfetinden İzmirli kurtaracaktır."

(AA )







 
Son Eklenen Haberler