131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

HEDEF 50 BİN YENİ ÜYE

28 Haziran 2021, Pazartesi 07:02

     


AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ağustos sonu ya da eylül başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'e gelme planının bulunduğunu belirterek, teşkilat olarak bu süreçte 50 bin yeni üye yapmayı hedeflediklerini bildirdi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre İl Kadın Kolları Başkanlığının metropol ilçeler için AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlediği Mahalle Başkanları Bölge toplantısı, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Mahmut Atilla Kaya ve Cemal Bekle'nin katılımıyla yapıldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 2023'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İzmir'den en yüksek oyla seçtirme ve 2024’te İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını kazanma hedefiyle çalıştıklarını belirtti.

“Cumhurbaşkanımız İzmir'e gelecek”

Kadın mahalle başkanlarının bu hedefler için var güçleriyle çalıştığını ifade eden Sürekli, "Ağustos sonu ya da eylül başında Sayın Cumhurbaşkanımız İzmir'e gelecek. Cumhurbaşkanımızı hoş bir sürprizle karşılayalım. Geldiğinde, 'İzmir’de kısa sürede 50 bin üye yaptık' diyelim. Sizlerle birlikte üye yapacağız, dava ve yol arkadaşlarımızı kazanacağız." ifadelerini kullandı. İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kadınlara verdiği değeri ev ev dolaşıp hep birlikte anlatacaklarını belirterek, "2023 ve 2024’te kadınlarımızla birlikte daha güçlü adımlarla yürüyoruz." dedi.

“Aşkla yürüyen yorulmaz”

İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise siyasete dava olarak baktıklarını ve Türkiye için çalıştıklarını kaydetti. Bu davada görev alan herkesin eşit olduğunu kaydeden bildiren Kaya, 2002'den beri olduğu gibi çalışmaya devam edeceklerini belirtti. AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle de 2023 ve 2071 vizyonuna emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Aşkla yürüyen yorulmaz. Sizde bu aşk olduğu sürece, Rabbimin izni ile 7 düvelin karşısında liderim Recep Tayyip Erdoğan ile beraber 'one minute' demeye, 'dünya 5’ten büyüktür' demeye devam edeceğiz. Tüm kadın teşkilatımıza özverili ve gayretli çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

“Üretici, girişimci kadınlarımızı her alanda destekleyeceğiz”

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ise temmuz ayı içinde "Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali" adı altında kadınlarla bir araya gelecekleri bir programın hazırlığı içinde olduklarını belirtti. Siyasetin kadınlar için her zaman bir çözüm üretme sanatı olduğunu bildiren Büyükdağ, şunları kaydetti: "Kadın Kolları olarak tüm mahallelerde yönetimlerini tamamlamak ve sandık kurullarımızı hızlı bir şekilde oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Üye çalışmalarında inşallah en yüksek üye sayısını kazandıracak geçen yıl sahip olduğumuz birinciliği tekrar devam ettireceğiz. Üretici, girişimci kadınlarımızı her alanda destekleyeceğiz. Geçen ay itibarıyla 13 ilçemizde kırsalda girişimci olmak isteyen yaklaşık 300 kadınımızı hem meslek sahibi yapmak hem de hibelerden yararlandırmak için öncü olduk."

(AA) 







 
Son Eklenen Haberler