131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

İl gençlik kurulu divanına Aliağa’dan iki isim

28 Temmuz 2022, Perşembe 06:22

     


İYİ Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nın Divan Kurulu’nda yeni görevlendirilmeler yapıldı. Aliağa’dan Hazal Karakaya ve Tarık Sarı da İYİ Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nın divan kurulunda yer aldı.

Aliağa’dan Hazal Karakaya ve Tarık Sarı İYİ Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nın divan kurulunda görev aldı. Bu kapsamda İl Sekreterliği görevini Furkan Tuna sürdürürken, Üniversitelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı A. Yağız Özkan, Çevre ve Ekoloji Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Sanem Gelen, Kapı Siyaseti ve Genç Gönüllülerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tarık Sarı, Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burak Çelik, Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı E. Nazım Arslançelik, Raporlama, Dükmantasyon ve Proje Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Genç Kültür ve Sanattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nilay Özdemir, Siyasi İnovasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hazal Karakaya, Genç Yoksulluğundan Sorumlu Başkan Yardımcısı Seren Kömür, Kariyer Planlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ruhsare Saadet, Dijital Demokrasi ve Genç Katılımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Setenay Görür, Birinci Bölge Teşkilat Koordinatörü Hüseyin Çerezci, İkinci Bölge Teşkilat Koordinatörü ise Eren Süer oldu.

Kaan Altındağ, “Arkadaşlarıma başarılar diliyorum”

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Kaan Altındağ, “Yönetmelik ve divandaki bölümler değişti. Buna nazaran yeni bir güncelleme yaptık. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımıza da divanda yer verdik. Düşünen, üreten, uygulayan ve sürdürülebilir bir yapının temeli yeteneklerin toplamıdır. Görev değişikliği yapılan ve yeni görevlere getirilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hazal Karakaya, “Ülkemize umut olmak için çabalıyoruz”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan bir diğer isim ise Hazal Karakaya oldu. Hazal Karakaya, “Eylül 2021’de mazbatamı alarak İYİ Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak sürdürdüğüm görevime, 2022 yılının Nisan ayından bu yana İYİ Parti İzmir İl Gençlik Kolları bünyesinde STK ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak devam ettim. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte yeniden yapılandırdığımız divan kurulunda ise Siyasi İnovasyondan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendim. İl Gençlik Kolları Başkanımız Kaan Altındağ önderliğinde her zaman daha iyiye ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İYİ Gençlik İzmir ailesi olarak gençlerin sorunlarını daha görünür kılmak, gençlere ses olmak ve en önemlisi de ülkemize umut olmak için çabalıyoruz.” Dedi.

Tarık Sarı, “Çok kıymetli bir ekibin parçasıyım”

Tarık Sarı ise konuyla ilgili olarak, “Son 2 senedir İyi Gençlik İzmir İl Divanında çeşitli görevlerde bulundum. Son bir senedir Teşkilat Başkanlığı görevini üstlenirken, Gençlik Kolları Genel Merkezimizin yeni yönetmeliği kapsamında Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı makamının revizyona uğramasıyla birlikte yeni görevime Kapı Siyaseti ve Genç Gönüllülerden Sorumlu İl Gençlik Kolları Başkan yardımcısı olarak devam edeceğim. Çok kıymetli bir partide görev almaktayım. Aynı zamanda çok da kıymetli bir ekibin parçasıyım, bundan mutluluk ve gurur duyuyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin adımlarını takip ederek, iktidar yürüyüşünde bayrağı taşımaktan hiç bir zaman gocunmayacağımıza tüm içtenliğimle söz veriyorum.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler