131019098
23 Nisan 2024, Salı

KARAKAYA MAZBATASINI ALDI

28 Eylül 2021, Salı 06:25

     


İYİ Parti İzmir Gençlik Kolları göreve yeni başlayan ilçe gençlik kolları başkanlarına mazbatalarını takdim etti. Düzenlenen törende geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Aliağa Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Hazal Karakaya da mazbatasını aldı.

İYİ Parti İzmir Başkanlığı’nda Gençlik Kolları Mazbata Töreni düzenlendi. Mazbata töreninde İYİ Parti Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Hazal Karakaya da mazbatasını aldı. Mazbata töreni sonrasında Aliağa Ekspres’e açıklamada bulunan Karakaya, “ Hafta sonu İYİ Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nın düzenlemiş olduğu Gençlik Kolları Mazbata Töreni, Grup Başkan Vekilimiz ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Başdanışmanımız İzmir Milletvekilimiz Sayın Aytun Çıray ve İYİ Parti İzmir İl Başkanımız Sayın Hüsmen Kırkpınar'ın katılımı ile gerçekleşti. İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Kaan Altındağ, Teşkilat Başkanı Sayın Tarık Sarı, İl Sekreteri Sayın Furkan Tuna ve tüm Divan Kurulu'na gerçekleştirmiş oldukları bu güzel etkinlik için teşekkürlerimizi iletmek isterim. İlçe Gençlik Kolları Başkanları olarak mazbatalarımızı teslim aldık.” dedi.

“Yüzümüz daima güneşe dönük”

İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'dan teslim almış olduğu yetki belgesi ile artık İYİ Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları olarak çalışmalarına hız kazandıracaklarını vurgulayan Karakaya, “Bu noktada ayrıca ve önemle teşekkür etmek istediğim isimlerden biri İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanımız Yavuz Adar'dır. Kendisi bugüne kadar her zaman bizlere destek olmuş, olmaya da devam etmektedir. Yine İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerimize de mazbata törenine tam katılım sağlamakla desteklerini gösterdikleri için çok teşekkür ederim. Sahneye çıkarken arkamda çok güçlü bir teşkilatın varlığını hissederek büyük bir özgüvenle adım attım. Bunu başta İlçe Başkanımız Yavuz Adar'a ve sevgili Yönetim Kurulu üyelerimize borçluyum. Bizler geleceğin en büyük temsilcisi ve yarınları aydınlatmakla görevli Türk gençleriyiz. Yüzümüz daima güneşe dönüktür.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler