131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ŞAHİN: “CHP’NİN, İYİ PARTİ’NİN ELİNE KALIRSAK YUNAN’DAN FARKIMIZ KALMAYACAK”

28 Eylül 2021, Salı 06:28

     


MHP Aliağa İlçe Başkanlığı, hafta sonu birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi. Parti ilçe yönetimi ve üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan MHP İl Başkanı Veysel Şahin, “Parti çalışmalarımız devam ediyor. Siz de lütfen bize sahip çıkın. Biz CHP’nin, İYİ Parti’nin ve şürekasının eline kalırsak Yunan’dan farkımız kalmayacak” dedi.

MHP Aliağa İlçe Başkanlığı üyeleriyle hafta sonu düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltı programıyla bir araya geldi. Düzenlenen programa MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve yönetimi, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, Cumhur İttifakı’nın Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Bekir Sıtkı Hastürk, partinin il yöneticileri ve partililer katılım gösterdi.

Aydemir, “Dün olduğu gibi bugünde hakkın ve doğrunun yanında olduk”

Yapılan kahvaltı sonrasında MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Aydemir konuşmasında, “Biz Milliyetçi Hareket Partililer, ülkücü hareketin neferleri, dün olduğu gibi bugün de hakkın ve doğrunun yanında olduk, yarın da olacağız. Birilerinin sözleri ile ya da bize yaftalamaya çalıştıkları iftiraları ile ne yolumuzdan ne de değerlerimizden vazgeçeriz. Devletimizin ve milletimizin bekası ne ise bizim doğru yolumuz o dur. Türk’ün düşmanına karşı kim onurlu, sert ve uygulayıcı tavır gösteriyor ise bizim yanında olacağımız doğru taraf o dur. Türk ve İslam Aleminin geleceği için kim üretken ve samimi tavır gösteriyor ise arkasında duracağımız yönetim odur. Velhasıl Türk ve İslam Dünyası’nın çıkarına kim var gücü ile çalışıyorsa yan yana yürüyeceğimiz kişi odur. Türk İslam dünyasının kangrene dönüşen problemlerinin çözümüne yönelik fedakârca yapılanları gördükçe de doğru tarafta olmanın haklı gururunu yaşıyoruz ve de daima yaşayacağız. Bu gururu milletçe yaşayabilmemiz, Türk Milleti’nin şanını yükselten temel değerlerini korumamıza, kaybettiklerimizi tekrar kazanmamıza, liyakati ile önde olacak insanlarımız ile şekillendirdiğimiz müddetçe mümkündür. Böyle olduğu müddetçe de Türkiye Cumhuriyeti’nin süper güç olma yolundaki kararlığına hiçbir emperyalist güç ve içimizdeki işbirlikçileri engel olamayacaktır.” İfadelerini kullandı.

Acar, “Hedefimiz Aliağamızı dünyada bir marka haline getirebilmek”

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir’in konuşmasının ardından Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar bir konuşma gerçekleştirdi. Acar, “2010 yılında bu teşkilatta, teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcısı olarak göreve başladım. Dört yıl sizinle omuz omuza vererek bir mücadele gösterdik. 2014 yılında sayın genel başkanımızın takdirleriyle Aliağa Belediye Başkan Adayı gösterildim. Allah’ın yardımı ve milletimizin teveccühüyle 2014 yılında Aliağa Belediye Başkanı olarak göreve getirildik. Akabinde beş yıllık hizmet süresinden sonra 2019 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Genel Başkanımızın takdirleriyle Cumhur İttifakı’nın adayı oldum ve bir kez daha başkanlık görevine seçildim. Öncelikle bu süreçte bizlerden desteğini ve dualarını esirgemeyen Cumhur İttifakımızın üyelerine ve tüm Aliağa halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Aliağa Belediyesi olarak partimizin İzmir’deki tek temsilcisi konumundayız. Bu bizler için büyük onur. Bir o kadar da önemli bir sorumluluk. Partimizin üretken belediyecilik anlayışını bizler burada en iyi şekilde gösterme sorumluluğunu üstlendik. Hedefimiz Aliağamızı dünyada bir marka haline getirebilmek. Yaklaşık sekiz yıllık süreçte bu hedef doğrultusunda planlarımızı, projelerimizi yaptık. Bu kapsamda belki ülkemizde tek olacak meslek hastalıkları hastanemizi yapmak üzere çaba sarf ediyoruz. Hastanenin toplam maliyeti üç yüz milyonları buluyor. Ve Aliağa Belediyesi olarak belki de örneği yoktur bir ilçe belediyesinin hastane yaptığının. Biz bu hastanenin yüz milyonluk maliyet kısmını üstlendik. Bunun dışında Aliağamıza dördüncü bir parka, doğa parka kavuşacağız. Aliağamıza yeni bir vizyon getirmek adına bir yat limanı inşaatına başlayacağız. Tüm bunları sizin hayır dualarınızla gerçekleştiriyoruz. Allah eksikliğinizi göstermesin.” Dedi.

Şahin, “İzmir’e gelen hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak”

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın ardından MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin konuşmasına başladı. Şahin konuşmasında siyasi gündemin yoğun olduğundan bahsetti. Şahin, “ MHP üzerine düşen görevleri yaptıkça bir takım devletler bundan rahatsız oldular. Mesela Amerika geçtiğimiz gün Ülkü Ocaklarının terör örgütü olduğunu tespit için temsilciler meclisine sormaya karar verdi. Suriye’de seksen bin teröriste silah veren Amerika, Ülkü Ocaklarının terör örgütü olup olmadığını sormaya karar veriyor. Bunun gibi birçok saldırı şuan MHP’nin üzerine yapılıyor. Bunun dışında İzmir’e gelecek olursak İzmir’de tüm ülkede olduğu gibi bir yurt problemi var. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, öğrencilerin yurt sorunu çözdü diye bütün basın bunun reklamını yapıyor. Ben de araştırdım. Büyükşehir’in öğrenciler için kiraladığı yurtlar yüz kişilik. Bu yurtlardan iki tane kiralandı. Yani toplam iki yüz kişilik bir yurt kiralanmış. Peki, İzmir’e gelen öğrenci sayısı kaç? İki yüz on bin öğrencimiz İzmirimize geliyor. Ama Türk Devleti’nin Valisi konuya el attı. İzmir’e gelen hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak. Bunun dışında bizim parti çalışmalarımız da devam ediyor. Siz de lütfen bize sahip çıkın. Biz CHP’nin, İYİ Parti’nin ve şürekasının eline kalırsak Yunan’dan farkımız kalmayacak.” Dedi. Konuşmalarının ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Rozet töreninin ardından kahvaltı programı son buldu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler