26 Ekim 2024, Cumartesi

Savaş Dağdeviren: “Aliağa İzmir’in kuzey ışıkları olacak”

28 Eylül 2023, Perşembe 06:25

     


CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyesi Savaş Dağdeviren, Aliağa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Dağdeviren, CHP’li bir belediyenin bir şehre neler katacağını göstereceklerini belirterek, “Aliağa İzmir’in kuzey ışıkları olacak. Yayacağımız ışık önce İzmir’i ardından tüm ülkeyi aydınlatacak” dedi.

CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyesi Savaş Dağdeviren, partisinin ilçe binasında düzenlediği basın açıklamasıyla önümüzdeki yerel seçimlerde Aliağa Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu. Dağdeviren’in basın açıklamasına CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe ve partinin ilçe yöneticilerinin yanı sıra, CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, partinin önceki dönem ilçe başkanları ve yöneticileri, DEVA Partisi Aliağa İlçe Başkanı Emre Kaya, Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

“Omuz omuza, bu şehre hizmet edeceğiz”

Yoğun katılımın olduğu basın toplantısında CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe’nin selamlama konuşmasının ardından söz alan Savaş Dağdeviren, açıklamasına kendisini tanıtarak başladı. Dağdeviren, “Ben, 1974 yılında bu topraklarda doğdum. Aliağamızın ilk postacısı Şahin’in oğluyum. Ben, bu topraklarda yetiştim. Aliağamızın eski esnaflarından Hacı Melek’in oğluyum. Ben, ailemi de bu topraklarda kurdum. Ailemle burada yaşıyorum. İki kızım var, ikisini de burada yetiştirdim. Bu şehrin, bu ilçenin çocuğuyum ben. Aliağa Petkimspor’da futbola başladım, buradan milli oldum, yine Aliağa’nın şampiyonluğunda ben vardım. Bu şehirde 2 dönemdir yaşananlara karşı bu toprağın çocuğu olarak mecliste karşı çıktım. Yine orada sizler vardınız, hemşehrilerim vardı, dostlarım vardı. Her gün kahvede gördüğüm, fabrikada birlikte alın teri döktüğüm insanlar vardı. Ve size söz veriyorum, eğer olur da sizlerin oylarıyla belediye başkanı olursam, yine sizlerle olacağız, yine birlikte omuz omuza, bu şehre hizmet edeceğiz.” Diye konuştu.

“Aliağa’yı öyle bir parlatacağız ki İzmir’den bakanların gözleri kamaşacak”

Cumhuriyet Halk Partili bir belediyenin bir şehre neler katacağını göstereceklerini vurgulayan Savaş Dağdeviren, “Bu şehir, sokak sokak değişecek. Bana soruyorlar neden adaysın diye? Biliyorsunuz dünyada bazı özel yerler vardır, kuzey ışıklarının göründüğü. Bu görsel şölen için her yıl milyonlarca insan İsveç’e, Norveç’e seyahat eder. Biz Aliağa’yı öyle bir parlatacağız ki İzmir’den bakanların gözleri kamaşacak. Aliağa, turist alacak. Aliağa, İzmir’in parlayan yıldızı, Aliağa İzmir’in kuzey ışıkları olacak. Aliağa’dan yayacağımız ışık önce İzmir’i ardından tüm ülkeyi aydınlatacak. İşte bu yüzden adayız. Aliağa’da 6 oklu bayrağı belediye binasına yeniden dikmek, hizmete susamış hemşerilerimizi sosyal demokrat belediyeyle buluşturmak için adayız” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler