131019098
29 Mart 2024, Cuma

CHP GENÇLİĞİ 1 MAYIS’I SOSYAL MEDYADA KUTLAYACAK

29 Nisan 2020, Çarşamba 06:22

     


CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü #HaklıyızKazanacağız etiketiyle twitter üzerinden kutlayacak. Ayrıca, CHP Aliağa İlce Gençlik Kolları’nın sosyal medya hesapları üzerinden “1 Mayıs Emek Dinletisi” gerçekleştirilecek.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile birlikte hafta sonu sokağa çıkma yasağının 3 gün olarak uygulanması nedeniyle bu yıl sadece sembolik kutlamaların yapılması planlanıyor. CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı da bu nedenle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü sosyal medyada kutlayacak. Twitter üzerinden #HaklıyızKazanacağız etiketiyle yapılacak olan kutlama 1 Mayıs günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

“1 Mayıs Emek Dinletisi”

Öte yandan, CHP Aliağa İlce Gençlik Kolları’nın instagram ve facebook hesapları üzerinden “1 Mayıs Emek Dinletisi” düzenlenecek. Konuyla ilgili CHP Aliağa İlce Gençlik Kolları’ndan yapılan duyuruda, “Eşitlik, Demokrasi ve Kardeşlik için 1 Mayıs Emek Dinletisi! 30 Nisan Perşembe günü saat 20.30’da sosyal medya hesaplarımız Facebook ve İnstagram üzerinden yapacağımız canlı müzik dinletisine bütün halkımız davetlidir.” İfadelerine yer verildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler