131019098
19 Nisan 2024, Cuma

‘GEÇİM İTTİFAKI’ İLE ESNAFIN SORUNLARI DİNLENECEK

29 Haziran 2021, Salı 06:40

     


Saadet Partisi, Türkiye genelinde başlattığı Geçim İttifakı kampanyası kapsamında İzmir’in ilçelerinde stantlar açarak saha çalışmalarına başladı. Saha çalışmaları kapsamında 9 Temmuz’da Aliağa’da da basın açıklaması ve esnaf ziyareti gerçekleştirilecek.

Saadet Partisi (SP), Türkiye genelinde başlattığı Geçim İttifakı kampanyası kapsamında İzmir’in ilçelerinde stantlar açarak saha çalışmalarına başladı. Üçyol’da kurulan standın açılışında konuşan SP İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Geçim İttifakı Kampanyası’nın kamuoyunda geniş bir yankı bulduğunu ve takdir ile karşılandığını söyledi.

“Önceliğimiz geçimdir, derdimiz milletin derdidir”

Hem işsizlikle boğuşanların, hem de asgari ücretle hayatını sürdürenlerin geçim derdinin kanayan bir yara haline dönüştüğünü kaydeden Erduran, “Her bir vatandaşımızın derdini kendi derdimiz kabul ediyoruz. Önceliğimiz geçimdir, derdimiz milletin derdidir. Bıkmadan, usanmadan insanımızın derdini, sıkıntısını ve çözüm yollarını konuşacağız, geçim meselesini sürekli gündemde tutacağız. Muhalefet partisi olarak bunun sorumluluğunu yerine getirme adına, bu programlarda toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyoruz. Sorunları dinleyip çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Görüş farkı, partili farkı gözetmiyoruz.” dedi.

Mahmut Koç, “Esnafımızın sorunlarını dinleyeceğiz”

Konuyla alakalı açıklamada bulunan Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, “ Çalışmalarımızın startı Karşıyaka’dan verildi. Geçim İttifakı kampanyamız kapsamında Aliağamıza il yöneticilerimiz 9 Temmuz’da bir ziyaret gerçekleştirecek. Bu kapsamda ilk olarak Demokrasi Meydanı’nda bir basın açıklamamız olacak. Ardından lokma hayrı ve meşrubat ikramı gerçekleştireceğiz. Daha sonra Aliağalı esnaf vatandaşlarımızı gezeceğiz. Esnafımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Sorunların çözümü noktasında esnafımıza destek olmaya çalışacağız. Bu çalışma İzmir’in bütün ilçelerinde yapılacak.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler