Yeniden Refah, Yeni Şakran’da sorunları dinledi
29 Haziran 2022, Çarşamba 06:22Tweet |
Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan ve Yeniden Refah Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı, Aliağa’nın Yeni Şakran Mahallesi’nde muhtar, vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde vatandaşlar yıllardır çözüm bekleyen kanalizasyon ile ilgili sıkıntılarını dile getirdi.
Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan, Yeniden Refah Partisi Aliağa İlçe Başkanı Hüseyin Bıçakçı ve partisinin Aliağa ilçe teşkilatı ile Aliağa’nın Yeni Şakran Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Yeni Şakran Mahalle Muhtarı Metin Yıldız ile görüşen, vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde bulunan heyet mahallelinin sorunlarını dinledi. Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan ve Yeniden Refah Partisi Aliağa İlçe Başkanı Hüseyin Bıçakçı, ziyaret sonrası parti ilçe binasında ziyareti değerlendirdikleri bir basın açıklamasında bulundular.
Bıçakçı, “Yeni Şakran halkının sıkıntılarına çözüm getirmelerini istiyoruz”
Yeniden Refah Partisi Aliağa İlçe Başkanı Hüseyin Bıçakçı, Yeni Şakran Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, “İl başkanımız Sayın Cemal Arıkan Bey ile birlikte Aliağa ilçemizin Yeni Şakran Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunduk. Halkımızdan görüştüğümüz kişiler bizlere yıllardır yapılmayan altyapı ve haksız alınan atık su bedelleri için şikayetlerini iletti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu konudaki çalışmalarını hızlandırması ve Yeni Şakran halkının bu sıkıntılarına bir an önce çözüm getirmelerini istiyoruz.” Dedi.
Arıkan, “Atık su hizmeti verilmediği halde bunun ücretini ödüyorlar”
Çeşitli teşkilat çalışmaları yapmak üzere Aliağa’ya geldiklerini, bu kapsamda Yeni Şakran Mahallesi’ni de ziyaret ettiklerini belirten Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan ise yapmış olduğu açıklamada, “Yeni Şakran Mahallemizde, muhtarla, halkımızla, esnafla sohbet etme imkanımız oldu. Orada bir kanalizasyon sistemi olmadığını öğrenmiş olduk. Hayret ettik. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin en kısa zamanda bu altyapı sorununu çözmesini istirham ediyoruz. İnşallah bizim iktidarımızdan önce bu en kısa sürede yapılır. Bir şey daha öğrendik ki Yeni Şakran’da ikamet eden hemşehrilerimiz foseptik kuyularını temizletmek için para yatırıyorlar, arazözler gelip bunu çekiyor ama İZSU faturalarında da atık su bedeli ödüyorlar. Yani bu atık su hizmeti verilmediği halde bunun ücretinin yıllardan beri alındığını öğrendik. İnşallah halen kanalizasyon konuşmadığımız, en basit belediye hizmetlerinin halen yapılamadığı bir İzmir’de değil, güzel yollarımızın olduğu, temiz sularımızın olduğu, bütün bu kanalizasyon hizmetlerinin çözüldüğü bir İzmir’de ve Milli Görüş belediyeciliğinde buluşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
(VOLKAN GÜNDÜZ)

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, köylerin yeniden yangınlara

Eğitim-İş İzmir 7 No'lu Şube Başkanı Mustafa Gök, yaklaşan 8. Dönem

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Letonyalı

2 Temmuz 1993’te Pir Sultan Abdal Kültür Etkinlikleri’ne gelenlerin

SOCAR Fiber ve TurkNet, Türkiye’nin internet altyapısını güçlendirmek,

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), Bakırçay’daki gazetecilerle mesleki

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi ve yönetim kurulu üyeleri,

Tüm dünyada ekonomik belirsizlikler ve riskler arttıkça bireyler

Portföy yönetimi, yatırımcıların varlıklarını en iyi şekilde değerlendirmelerine

Finansal hedefler, kişisel ve kurumsal yaşamda uzun vadeli başarının anahtarını oluşturur.

CHP Genel Başkanı Özel, CHP İzmir İl Başkanlığı önünde, İzmir Büyükşehir

Aliağa, Foça, Gaziemir, Bornova, Menderes ve Seferihisar ilçelerinde

Türk denizciliğinin bağımsızlık ve egemenlik simgesi 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Hollandalı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, yolsuzluk soruşturması kapsamında

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Aliağa Şoförler

Karşıyaka Veteran Hentbol takımı, Burhaniye Turnuvası’nı namağlup birincilikle

Geleceğe yönelik finansal planlamalar yapılırken 2025 yılının yatırım fırsatlarını

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, geçen sene gerçekleşen

Aliağa Belediye Meclisi Temmuz ayı Olağan Toplantısı bu akşam gerçekleştirilecek. Aliağa

DEM Parti Aliağa İlçe Eş Başkanları Aynur Gezici ve Veysel Özbay, İzmir

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Aliağaspor FK, yeni sezon öncesi transfer

13 ayrı dosyadan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olan M.Ş., Aliağa'da

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Aliağaspor FK, son olarak Pendikspor forması giyen

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Aliağa’daki yangının dikkatsizlik sonucu

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Aliağa Belediye

Çağdaş ve klasik ev stillerinde yerini alan konsol, 2025’in işlevsellik,

Doğayla baş başa, özgürlük hissi ile dolu bir yaşamı sembolize eden

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) tarafından, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) desteğiyle hayata

Aliağa’da, mavi bayraklı Ağapark ve Ön Plajlar, 2025 yaz sezonuna kapılarını

Aliağa Petkimspor, iç transferde 28 yaşındaki uzunu Troy Selim Şav ile yeniden