131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Yeniden Refah, Yeni Şakran’da sorunları dinledi

29 Haziran 2022, Çarşamba 06:22

     


Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan ve Yeniden Refah Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı, Aliağa’nın Yeni Şakran Mahallesi’nde muhtar, vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde vatandaşlar yıllardır çözüm bekleyen kanalizasyon ile ilgili sıkıntılarını dile getirdi.

Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan, Yeniden Refah Partisi Aliağa İlçe Başkanı Hüseyin Bıçakçı ve partisinin Aliağa ilçe teşkilatı ile Aliağa’nın Yeni Şakran Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Yeni Şakran Mahalle Muhtarı Metin Yıldız ile görüşen, vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde bulunan heyet mahallelinin sorunlarını dinledi. Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan ve Yeniden Refah Partisi Aliağa İlçe Başkanı Hüseyin Bıçakçı, ziyaret sonrası parti ilçe binasında ziyareti değerlendirdikleri bir basın açıklamasında bulundular.

Bıçakçı, “Yeni Şakran halkının sıkıntılarına çözüm getirmelerini istiyoruz”

Yeniden Refah Partisi Aliağa İlçe Başkanı Hüseyin Bıçakçı, Yeni Şakran Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, “İl başkanımız Sayın Cemal Arıkan Bey ile birlikte Aliağa ilçemizin Yeni Şakran Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunduk. Halkımızdan görüştüğümüz kişiler bizlere yıllardır yapılmayan altyapı ve haksız alınan atık su bedelleri için şikayetlerini iletti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu konudaki çalışmalarını hızlandırması ve Yeni Şakran halkının bu sıkıntılarına bir an önce çözüm getirmelerini istiyoruz.” Dedi.

Arıkan, “Atık su hizmeti verilmediği halde bunun ücretini ödüyorlar”

Çeşitli teşkilat çalışmaları yapmak üzere Aliağa’ya geldiklerini, bu kapsamda Yeni Şakran Mahallesi’ni de ziyaret ettiklerini belirten Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan ise yapmış olduğu açıklamada, “Yeni Şakran Mahallemizde, muhtarla, halkımızla, esnafla sohbet etme imkanımız oldu. Orada bir kanalizasyon sistemi olmadığını öğrenmiş olduk. Hayret ettik. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin en kısa zamanda bu altyapı sorununu çözmesini istirham ediyoruz. İnşallah bizim iktidarımızdan önce bu en kısa sürede yapılır. Bir şey daha öğrendik ki Yeni Şakran’da ikamet eden hemşehrilerimiz foseptik kuyularını temizletmek için para yatırıyorlar, arazözler gelip bunu çekiyor ama İZSU faturalarında da atık su bedeli ödüyorlar. Yani bu atık su hizmeti verilmediği halde bunun ücretinin yıllardan beri alındığını öğrendik. İnşallah halen kanalizasyon konuşmadığımız, en basit belediye hizmetlerinin halen yapılamadığı bir İzmir’de değil, güzel yollarımızın olduğu, temiz sularımızın olduğu, bütün bu kanalizasyon hizmetlerinin çözüldüğü bir İzmir’de ve Milli Görüş belediyeciliğinde buluşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler