131019098
19 Mart 2024, Salı

GELECEK PARTİSİ KURULTAYA HAZIRLANIYOR

29 Ekim 2020, Perşembe 06:19

     


Gelecek Partisi’nin 1. Olağan Kongresi 31 Ekim’de Ankara’da yapılacak. Gerçekleştirilecek kongre öncesi açıklamada bulunan partinin Aliağa ilçe başkanı Gürcan Alkan, kurultayı tamamladıktan sonra partilerinin seçimlere katılma imkanı kazanacağını söyledi.

Tüm Türkiye’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren ve 44 ilde kongrelerini tamamlayan Gelecek Partisi’nde kurultay heyecanı yaşanıyor. Ankara, Anfa Altınpark adresinde gerçekleştirilecek olan 1.olağan kongre sonrasında Gelecek Partisi 1 Mayıs 2021 tarihi itibariyle her türlü seçime girme hakkını elde etmiş olacak. Gelecek Partisi'nin Kurucusu ve Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin 1. Olağan Kongresi'nin 31 Ekim'de, "Gelecek senin, gelecek Türkiye"nin sloganı ile toplanacağını açıkladı.

“Kurultayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum”

Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan da yapılacak olan kurultay ile ilgili açıklamada bulundu. Alkan, “Bin 200 delegemiz, 150 tane kurucumuz var. Covid 19 tedbirleri kapsamında kurultayımıza sadece delegeler çağrıldı. Kurultayımız da Koronavirüs tedbirlerine riayet edilecek. Bütün ilçe başkanlarımız delege olarak oy kullanacak. Böylelikle kuruluşumuzu tamamlayacağız. Aliağa’dan sadece ben katılacağım büyük kurultayımıza. Kurultayımızı tamamladıktan sonra partimiz seçimlere katılma imkanı kazanacak. 44 il ve 500’ün üzerindeki ilçede kuruluşumuzu tamamdık. Seçimlerde ‘Gelecek senin, gelecek Türkiye’nin’ diyeceğiz. Kurultayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler