131019098
19 Mart 2024, Salı

HAMDİ ERDEM: “PARTİMİZ İÇİNDE TATLI BİR YARIŞ VAR”

29 Ekim 2020, Perşembe 06:22

     


AK Parti’nin, partiye yeni üye kazandırmak için başlattığı Gönül Seferberliği Kampanyası 3 Kasım’da tamamlanacak. Kampanya ile ilgili olarak AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem açıklamalarda bulundu. Erdem, “Partimiz içinde tatlı bir yarış var” dedi.

AK Parti’nin 'Gönül Seferberliği' adıyla başlattığı partiye yeni üye kazandırma kampanyası bu ay sonunda bitiyor. AK Parti’nin 2002’de iktidara geldiği 3 Kasım’ın yıl dönümünde Gönül Seferberliği’nin finali yapılacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenecek programla 7 kente canlı bağlantı yapacak. Erdoğan’ın bağlantı yapacağı 7 il arasında İzmir’in de olacağı öğrenildi. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Hedefimizin üzerinde İzmirli partimize üye oldu. Gönül Seferberliği partimize olan ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi. Çok memnunuz” dedi. “Var gücümüzle çalışıyoruz”

Konuyla ilgili AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem de açıklamada bulundu. Erdem açıklamasında, “Aliağa’da Gönül Seferberliği kapsamında gerek sosyal medyamızda gerek mahalle başkanlarımız aracılığıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Bugüne geldiğimizde İzmir’in ilçeleri arasındaki sıralamamız da oldukça iyi. Gönül seferberliği kampanyamız önümüzdeki hafta bitiyor. Bittiğinde il başkanım da sıralamayı yapar. Bizim buradaki hedefimiz iyi bir gönül seferberliği ve iyi üyelerimizin olmasıdır. Diğer taraftan İzmirimizin genel merkez sıralamasında iyi bir yer alması hedefindeyiz. Partimiz içinde tatlı bir yarış var. Bizler de var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler