24 Ekim 2024, Perşembe

Doğan, “Birikimim ve enerjim azmimle birleşti”

29 Aralık 2023, Cuma 07:01
Son güncelleme: 29 Aralık 2023, Cuma 12:16

     


CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Ercan Doğan, sahip olduğu bilgi birikimi ve enerjinin, Aliağa’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirme azmiyle birleştiğini söyledi.

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Ercan Doğan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gençlik yıllarında CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları’nda gönüllü olarak yer alıp siyasi yaşama ilk adımını atan Doğan, bu deneyimin siyasi arenadaki tutkusunu ve yerel topluma olan bağlılığını şekillendirdiğini vurguladı. Ailesinin ve çevresinin de desteğiyle siyasi süreçlere duyduğu ilginin daima diri kaldığını kaydeden Doğan, “Yıllardır Aliağa’da yaşamam, şehrin nabzını hissetmemi ve toplumun içindeki dinamikleri anlamamı sağladı. Bu bağlamda, Aliağa’nın karşı karşıya olduğu zorlukları, ihtiyaçları ve potansiyellerini yakından gözlemleyerek çözüm odaklı bir bakış açısı geliştirmeye özen gösterdim.” Dedi.

“Aliağa’nın geleceğini parlak kılacak projeler…”

Aliağa’nın geleceğine yönelik bir taahhütle, partisinin belediyecilik alanındaki potansiyelini en üst seviyeye taşımak için kararlılıkla çalışmaya hazır olduğunu söyleyen CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Ercan Doğan, “Sahip olduğum bilgi birikimi ve enerji, Aliağa’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirme azmiyle birleşiyor. Toplumun içinden gelen biri olarak, Aliağa’nın geleceğini parlak kılacak projeler geliştirmek için tam bir özveriyle çalışacağım.” Diye konuştu.

“Demokratik, katılımcı ve adil yönetim anlayışıyla çözüm üreteceğiz”

Halkın desteği ve katkılarıyla, birlikte çalışarak bu hedeflere ulaşmayı amaçladıklarını, demokratik, katılımcı ve adil yönetim anlayışıyla ilçenin sıkıntılarına çözüm üreteceklerini belirten Ercan Doğan, “Toplumumuzun refahı ve mutluluğu için çaba göstermek, sadece bir görev değil aynı zamanda bir taahhüt. Aliağa’yı ileriye taşımak ve herkesin daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

 

 







 
Son Eklenen Haberler