131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALKAN: “SABRETTİM AMA OLMADI”

30 Ocak 2021, Cumartesi 06:38

     


Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan görevinden istifa etti. Alkan, istifası hakkında yaptığı açıklamada, “1 yılda üç il başkanı gördüm. Olur diye sabrettim ama olmadı” dedi.

Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifa nedeni ile ilgili açıklamalarda bulunan Alkan, “Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı görevinden ayrılmış bulunuyorum. Temiz, düzgün, düzeyli siyaset yapmak istedim ama olmadı. 1 yılda üç il başkanı gördüm. Olur diye sabrettim ama maalesef olmadı. Olmuyor, olmayacak.” dedi.

“Bu saatten sonra herkesin yolu açık olsun”

İl başkanlığına istifa dilekçesini verdiğini ifade eden Gürcan Alkan, “26 Ocak tarihinde bana ili teslim almam için yetki yazısı gönderdiler. 27 Ocak’ta yeni il başkanı atadılar. Böyle iş olmaz. Gelecek Partisi’nin İzmir’de örgütlü olduğu tek ilçe Aliağa’ydı. Ben devlet terbiyesi almış birisiyim. Yalan söylemem. Benim ağzımdan çıkan söz, sözdür. Göreve başladım başlayalı beni genel merkezden bir kere bile olsa aramadılar. Bir ihyacımızın olup olmadığını sormadılar. Bu saatten sonra herkesin yolu açık olsun.” diye konuştu.

Teşekkür edip helallik istedi

Görev yaptığı süreçte toplumun birçok kesiminden ilgi gördüğünü söyleyen Alkan, destek veren herkese teşekkürlerini iletip helallik istedi. Alkan, “Bana desteğini esirgemeyen tüm üyelerime, yönetim kuruluna, başkanlık kuruluna teşekkür ederim. Aliağa’da mevcut tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarına, çok kıymetli Aliağalı hemşehrilerime, Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, daire müdürlerimize, sivil toplum örgütlerine ve sevgili aileme çok teşekkür ediyorum. Ben, varsa dünyevi haklarımı helal ediyorum lütfen siz de haklarınızı helal edin.” Dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler