131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

DEVA’DAN ALİAĞA ÇIKARMASI

30 Nisan 2022, Cumartesi 07:03

     


DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, partisinin il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aliağa’da ziyaretlerde bulundu. Ösen ve il yönetimi partililerle iftar yaptı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, partinin il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aliağa’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sırasıyla Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı, Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret eden Ösen ve beraberindeki heyet ardından İstiklal Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi. DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen’e ziyaretlerinde partisinin il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte DEVA Partisi Aliağa İlçe Başkanı Emre Kaya ve parti ilçe yöneticileri de eşlik etti. Ösen ve partinin il yönetimi ziyaret programı sonrası ilçedeki partililerle iftar yemeğinde bir araya geldi. DEVA Partisi Aliağa İlçe Başkanı Emre Kaya, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, başta il başkanları ve il yöneticileri olmak üzere iftar yemeğine katılan tüm partililere teşekkür etti.

Ösen, “Hepimize çok fazla iş düşüyor”

Emre Kaya’nın ardından partililere hitaben bir konuşma yapan DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, “Biz daha önce Aliağa’ya geldiğimizde küçücük bir teşkilattı. Ama şimdi görüyorum ki kocaman bir aile olmuşuz. Bu bizim için çok önemli. Biz burada ilçe teşkilatımızın, sizlerin başarılı olacağına canı gönülden inanıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde daha da sık bir araya geleceğiz. Biliyorsunuz artık yavaş yavaş seçim hattına girdik. Hepimize çok fazla iş düşüyor. En başta oylarımıza sahip çıkmak, sandıklara sahip çıkmak, partimizi kapı kapı anlatmak için sizlerin emekleri çok önemli. Bu arada partimizin ilçe teşkilatına ve ilçe başkanımız Emre Kaya’ya da çok teşekkür ediyorum. Kendilerine büyük bir alkış rica ediyorum.” İfadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler