Özel, İzmir'de partililerle buluştu
30 Ekim 2023, Pazartesi 06:18Tweet |
CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, İzmir'de partililerle bir araya geldi. Değişim ekibinin içinde sadece genç ve yeni yüzlerin bulunacağını belirten Özel, bu kadronun ülkeyi doğru okuyacağına inandığını dile getirdi.
İzmir programı kapsamında partisinin il başkanlığı binasının önüne gelen CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel'i, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu karşıladı. Burada partililere seslenen Özel, Cumhuriyet'in 100. yılında CHP'nin iktidar olması gerektiğini ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Özel, 5 Kasım'da yapılacak kurultayda 1200 delegenin oy kullanacağını belirterek, şunları kaydetti: "Bazı tartışmalar yapılıyor. Çok üzüldüğüm bazı ithamlarda bulunuluyor. Diyen var ki, 'İzmir'in delegesi askermiş, ne söylenirse onu yaparmış'. Vallahi doğru, İzmir'in delegesi de asker üyesi de asker, hepimiz askeriz, Mustafa Kemal'in askerleriyiz. İzmir'in delegesinin de Van'ın, Antalya'nın, Tekirdağ'ın, Ankara ve İstanbul'un delegesinin de ortak özelliği şudur; şah damarında parti sevgisi ve Atatürk sevgisi atar. Bizim delegemiz öyle kimin kulağına ne dediğine, çeşitli ilişki ağlarına, birtakım ilişki, düzlem ve düzenlemelere değil bu partinin ve ülkenin geleceğine, bu partinin bir daha muhalefette kalmamasına... Ne karar vermesi gerekiyorsa o kararı verir, arkasında durur. Lütfen sorun, Cumhuriyet'in 100. yılında nasıl bir parti? Cumhuriyet'in 100. yılında umut için, bir daha bu parti muhalefette kalmasın diye, bu parti ayağa kalksın diye, sokak ne diyorsa, evladınız ne diyorsa, komşunuz ne diyorsa onun gereğini yapın. Bu partinin önünü açın."
Değişim ekibinin içinde sadece genç ve yeni yüzlerin bulunacağını belirten Özel, bu kadronun ülkeyi doğru okuyacağına, arı gibi çalışacağına ve 1970'lerde Bülent Ecevit ve kadrosu gibi başarılı olacağına inandığını dile getirdi. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da el ele kol kola yerel seçimler için çalıştıklarını, kurultaydan sonra da CHP'nin birlik içinde yoluna devam edeceğini söyledi. Toplantıya CHP İzmir milletvekilleri Deniz Yücel, Murat Bakan, Ednan Arslan, bazı ilçe belediye başkanları ile partinin Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek de katıldı.
(AA)

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden

Gençlik Eylem Planı Çalıştayı’nda konuşan İzmir Büyükşehir

Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turunda mücadele eden Aliağa Petkimspor, kalan

Vatandaşların zincir marketlerdeki ürün fiyatlarını anında karşılaştırabilecekleri

Aliağa Belediyesi Spor Okulları’nda eğitim gören karate öğrencileri,

Chopard, kaliteli işçiliği ile dünya çapında tanınan bir marka.

Sağlıklı yaşam, doğru beslenme ile başlar ve bu noktada doğanın sunduğu en güzel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri, Harmandalı Katı

Ege Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren meslek yüksekokullarının

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Aliağaspor FK, 19. hafta karşılaşmasında

Ege Ligi 2. Etap Karate Şampiyonası’na 14 sporcu ile katılan Aliağa Taner Erol

İzmir Büyükşehir Belediyesi 19 Şubat’ta İzmir Afet Koordinasyon Çalıştayı

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Özel Aliağa Minik Eller Anaokulu

Öykülerindeki etkili anlatımıyla hayatın içinden suskunlukları, hüzünleri

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Ege Denizi'ndeki deprem fırtınasıyla ilgili,

Aliağaspor FK, devre arası transfer çalışmaları kapsamında, Süper Lig

İzmir Büyükşehir Belediyesi kenti olası depremlere karşı dirençli

İzmir'de 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenler

İzmir'de, Aliağa’nın da aralarında bulunduğu 12 ilçede, 40 jeotermal

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek,

Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi, Dudaktan Kalbe, Yabancı Damat, Fedai,

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bölge liman başkanlıkları bazında,

Aliağa Belediye Meclisi Şubat ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Aliağa

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K Grubu’nda Aliağa Petkimspor, evinde oynadığı,

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

İzmir Valisi Süleyman Elban, Ege Denizi'nde yaşanan depremlere ilişkin yaptığı

Demokrat Parti’den istifa eden Bağımsız İzmir Milletvekili Salih Uzun, CHP’ye

Uzmanlar, Ege Denizi'nde yaşanan deprem fırtınasını değerlendirdi. Uzmanlara göre,

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal destek uygulamaları arasına beslenme

Basketbol Süper Ligi 17’nci hafta mücadelesinde sahasında karşılaştığı

Nesine 3. Lig 3.Grup 18. Hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk ettiği

LOL yani League of Legends, VALORANT gibi oyunlar günümüzün en