24 Ekim 2024, Perşembe

Çağatay Güç, “Herkesin başkanı olmaya geliyoruz”

31 Ocak 2024, Çarşamba 06:32

     


CHP’den Aliağa Belediye Başkan Adayı gösterilmesi sonrası değerlendirmede bulunan Çağatay Güç, “Aliağa’nın birleştirici gücü olmak için geliyoruz, herkesin başkanı olmaya geliyoruz.” Dedi.

CHP Parti Meclisi toplantısının ardından, İzmir Büyükşehir ve 30 ilçe adayı açıklandı. Büyükşehir adayı Cemil Tugay olurken; Selçuk, Dikili ve Seferihisar'da mevcut başkanlarla yola devam kararı alındı. Büyükşehir ve 19 ilçe belediyesinde ise mevcut başkanların yerine yenileri aday gösterildi.

Aliağa’da Çağatay Güç aday

CHP’nin İzmir’deki belediye başkan adayları; İzmir Büyükşehir - Cemil Tugay, Aliağa - Çağatay Güç, Balçova - Onur Yiğit, Bayındır - Davut Sakarsu, Bayraklı - İrfan Önal, Bergama - Tanju Çelik, Beydağ -Şakir Başaran, Bornova - Ömer Eşki, Buca - Görkem Duman, Çeşme - Lal Denizli, Çiğli - Uygar Yıldırım, Dikili -Adil Kırgöz, Foça - Saniye Bora Fıçı, Gaziemir - Ünal Işık, Güzelbahçe - Mustafa Günay, Karabağlar - Emine Helil İnay Kınay, Karaburun - Nurşen Balcı, Karşıyaka - Behice Yıldız İşçimenler Ünsal, Kemalpaşa - Mehmet Türkmen, Kınık - Sema Bodur, Kiraz - Nasuh Coşkun, Konak - Nilüfer Çınarlı Mutlu, Menderes - İlkay Çiçek, Menemen - Deniz Karakurt, Narlıdere - Erman Uzun, Ödemiş - Mustafa Turan, Seferihisar - İsmail Yetişkin, Selçuk - Filiz Ceritoğlu Sengel, Tire - Hayati Okuroğlu, Torbalı - Övünç Demir, Urla - Selçuk Balkan şeklinde oluştu.

“Birlikte başarmaya geliyoruz!”

Çağatay Güç, CHP’den Aliağa Belediye Başkan Adayı gösterilmesi sonrası şahsi sosyal medya hesabında değerlendirmede bulundu. Güç, paylaşımında, “Aliağa Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partimiz tarafından aday gösterildiğim resmi olarak tarafıma bildirilmiştir. Adaylık sürecimde verdikleri destekler için kıymetli hemşehrilerimize, partililerimize, parti örgütümüze, Merkez Yönetim Kurulumuza ve Parti Meclisimiz ile birlikte her anımda yanımda olan değerli aileme ve tüm yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Aliağa’nın birleştirici gücü olmak için geliyoruz, herkesin başkanı olmaya geliyoruz.  Birlikte çıktığımız bu yolda birlikte başarmaya geliyoruz! Sevgi ve saygılarımla.” İfadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler