131019098
28 Mart 2024, Perşembe

MHP İLÇE KONGRESİ 19 EYLÜL’DE

31 Ağustos 2020, Pazartesi 06:16

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 13. Olağan Aliağa İlçe Kongresi, 19 Eylül’de yapılacak. Parti genel merkezinin talimatı ile tüm ilçelerde tek aday ile seçime gidilecek. MHP Aliağa İlçe Kongresi’nde de mevcut ilçe başkanı Abdurrahim Aydemir yeniden ilçe başkanlığına aday olacak.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 13. Olağan Aliağa İlçe Kongresi, 19 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 13.00’da, Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı katılımla gerçekleştirilecek olan kongreye sadece parti delegeleri, üst yöneticiler ve bölge milletvekilleri davetli olacak. Kongre öncesi Aliağa Ekspres’e açıklamalarda bulunan MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, “Mayıs ayında yapılması gereken ilçe kongremiz Pandemi nedeniyle ertelenmişti. Genel Merkezimizin kararıyla tamamlanamayan ilçe kongrelerinin Eylül ayında yapılması kararlaştırıldı. Bu çerçevede partimizin Aliağa ilçe kongresi de 19 Eylül’de yapılacak. Genel merkezimizin talimatı, il başkanımız Veysel Şahin’in de takdiriyle, teşkilatlarda bütünlüğü sağlamak, küskünlük ve kırgınlıkların önüne geçmek için ilçe kongrelerinin tek aday ile yapılması kararlaştırıldı.” dedi.

Abdurrahim Aydemir yeniden aday

Tek aday ile yapılacak olan MHP Aliağa İlçe Kongresi’nde yeniden ilçe başkanlığına aday olacağını açıklayan Abdurrahim Aydemir, “4 dönemdir sürdürdüğümüz görevimizin 5. dönemi için yeniden aday olacağım. İlçemize, memleketimize hayırlı olsun. İlçe kongremiz Koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı katılımla gerçekleştirilecek. Kongremize sadece parti delegelerimiz ve davetli olan partimizin üst yöneticileri ile milletvekillerimiz katılacak. Bu defa fazla davetlimiz olmayacak. İnşallah bu hastalık sürecini atlatacağız ve önümüzdeki yıllarda yapılacak olan kongrelerimizi eskiden olduğu gibi daha geniş katılımla gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

“Gönül rahatlığı ile kongreye gidiyoruz”

12 yıldan bu yana sürdürdüğü görevinin ilk yıllarında hedeflerinin Aliağa Belediyesi’ni kazanmak olduğunu ve bunu da iki dönemdir gerçekleştirdiklerini ifade eden MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, “İki dönemdir Aliağa’da belediyeyi kazanıyoruz. İlçede iki dönem belediyeyi kazanan bir partinin ilçe başkanı olarak gönül rahatlığı ile kongreye gidiyoruz. Belediye başkanımız Serkan Acar’ın Aliağa’da gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği çok güzel projeler var. O projelerin bir an önce hayata geçirilebilmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz. Tamamlanan projeleri ile de gurur duyuyoruz. Başkanımız Aliağa’ya büyük projeler kazandırmak için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Biz de kendisi ile övünüyoruz. Çok mutluyuz, mutlu bir şekilde kongreye gidiyoruz.” dedi.

“Ülkücü ve milliyetçi hareketi Aliağa’da daha da iyi yerlere getireceğiz”

Pandemi süreci nedeniyle partililere çok sık bir araya gelemediklerini söyleyen Aydemir, önümüzdeki dönemde daha sık bir araya gelerek güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini vurguladı. Önümüzdeki dönemde ilçe yönetiminde yeni isimlerin de yer alacağını kaydeden Abdurrahim Aydemir, “Yönetime yeni giren arkadaşlarımızla da beraber güzel hizmetlerle yolumuza devam edeceğiz. Başbuğ Alparslan Türkeş’in dediği gibi ‘Ülkücü MHP’de olur’. MHP’de bulunmayan ülkücü değildir. El ele, omuz omuza vererek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin mihenk taşı olan ülkücü ve milliyetçi hareketi Aliağa’da daha da iyi yere getirmek için gayret edeceğiz.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler