131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

SÜREKLİ’DEN PARTİYE EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR

31 Ağustos 2020, Pazartesi 06:15

     


AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa’ya gelerek ziyaretler gerçekleştirdi. Üye kayıt çalışmalarına katkı sağlayan partililer evlerinde ziyaret edildi. Partiye katkılarından dolayı İlçe eski Başkanı Yaşar Akbulut’a ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Adem Şimşek’e teşekkür plaketi verildi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem ile birlikte ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Yalı Mahallesi’nde partiye en fazla üye kaydı yapan mahalle Başkanı Bekir Karakol evinde ziyaret edilip çalışmalarından dolayı hediyeler takdim edildi. Daha sonra AK Partiye yeni üye olan Hasan ve Gizem Şen çifti ziyaret edildi. Heyet ardından vefa ziyaretleri kapsamında İsmail Önder’i evinde ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tarafından Gönül Seferberliği kapsamında parti ilçe binasında AK Parti Aliağa İlçe eski Başkanı Yaşar Akbulut’a ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Adem Şimşek’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Akbulut ve Şimşek’e teşekkür plaketi

Heyet daha sonra AK Partili Aliağa Belediye Meclis Üyesi Zekai Erşan’ın vefat eden torunu Sezer Erşan’ın mevlidine katıldı. Ziyaretler ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, “İl Başkanımızla ilk olarak mahalle başkanımızı ziyaret ettik. Daha sonra partimize üye olan yeni üyelerimizi ziyaret ettik. Bir de vefalı üyelerimizden biri olan İsmail Önder’i ziyaret ettik. Ardından Gönül Seferberliği programı kapsamında, İlçemizdeki üye hedefi görevlerinde bizlere yapmış olduğu katkılardan dolayı AK Parti Aliağa İlçe eski Başkanı Yaşar Akbulut’a ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Adem Şimşek’e teşekkür plaketlerini takdim ettik.” dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler