131019098
23 Nisan 2024, Salı

GÜLSEN CİRİT’TEN ACAR’LI FOTOĞRAFA TEPKİ

31 Ekim 2019, Perşembe 06:47

     


CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı sonrasında Belediye Başkanı Serkan Acar ile fotoğraf çektiren CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyesi Seçil Adalet Işık’a tepki gösterdi.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, ilçedeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı sonrasında Belediye Başkanı Serkan Acar ile çekilmiş olan fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan Seçil Adalet Işık’a sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili şahsi sosyal medya hesabında bir açıklama paylaşan Cirit, “Siyaset aynı zamanda nezaket ve bazı sosyal davranışları içinde barındırır ve öyle de olması gerekir. Ancak, üzerinde siyasi sorumluluğu olan şahıslar temsil ettiği kitleyi incitmemek zorundadır.” dedi.

“Uzun zamandır toplantılara almıyoruz”

CHP Aliağa ilçe yönetimi olarak, aynı zamanda partinin ilçe kadın kolları başkanı olan Seçil Adalet Işık’ı uzun zamandır yönetim toplantılarını almadıklarını vurgulayan Gülsen Cirit, “CHP Aliağa ilçe yönetimi olarak, Kadın Kolları Başkanını ilçe yönetim toplantılarına uzun zamandır almıyoruz. Ancak, hangi güç saiki ile hareket ettiğini bilmediğim bu kişiyi bu günden itibaren ilçe başkanı olarak kadın kolları başkanı olarak görmediğimi, bu kararın tüzük gereği siyasi yaptırımı varsa üstlenmeye hazır olduğumu, pervasızlık ve pişkinlik sınırlarını zorlayan kişilere karşı ilçe başkanı olarak gerekli tepkiyi vermeye devam edeceğimi bildiririm.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler