131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

AYDEMİR: “YALANLARINIZLA BATACAKSINIZ”

31 Aralık 2020, Perşembe 06:57

     


MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, CHP Aliağa İlçe Yönetiminin, Belediye Başkanı Serkan Acar hakkında gündeme getirdiği iddialara cevap verdi. Aydemir, “Biz Aliağa’ya, millete hizmet etmeye devam ederken siz yalanlarınızla batacaksınız” dedi.

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, CHP Aliağa İlçe Yönetiminin, Belediye Başkanı Serkan Acar ile MHP’li Belediye Meclis Üyesi Fatih Kürşat Kaplan arasında yaşanan darp olayı hakkında gündeme getirdiği iddialara cevap verdi. Aydemir, “CHP Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından sosyal medyada yayınlanan ve içinde yalan, iftira, çirkeflik, hizmetleri baltalama, milli-manevi değerlere saygısızlık ve Aliağa düşmanlığı ile dolu çirkin açıklamalarla ilgili birkaç kelam etmek gerekiyor.” dedi.

“Olaydan iki gün sonra rapor alındığı bilgisi külliyen yalan”

Aliağa ile ilgili hiçbir hizmet ve proje üretemeyen, iki dönemdir Aliağa halkının elinin tersiyle ittiği CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nın, aile içinde yaşanan bir tartışmayla ilgili partilerine ve belediye başkanına yönelik çirkin iftiraları gerçekmiş gibi dile getirmesinin utanç verici olduğunu ifade eden MHP İlçe Başkanı Aydemir, “Söz konusu iddialar arasında yer alan ‘Olaydan iki gün sonra rapor alındığı’ bilgisi külliyen yalandır. Malum tartışmanın ardından hemen aynı gün başkanımızın Aliağa Devlet Hastanesi’nde gerekli sağlık kontrolleri yapılarak sağlık raporu verilmiştir. CHP’de ikbal bekleyen bir iki şarlatanın yalan ve kurgu söylemlerinin CHP Aliağa İlçe Başkanlığının resmi hesabından dile getirilmesi CHP açısından utanç vericidir. Yargıya taşınan bir konunun gazete ve sosyal medya hesaplarıyla manipüle edilmek istenmesi açıkça suçtur, hukuk tanımazlıktır.” dedi.

“Yalan yanlış iftiralara sarılmak CHP açısından utanç verici”

CHP’lilerin yalanlarla, iftiralarla Aliağa’nın Türkiye ve Avrupa’nın en modern ve gelişmiş kenti olmasını önleyeceğini sandıklarını söyleyen Abdurrahim Aydemir, “Aliağa’ya, Aliağa halkına yabancılaşanların, Aliağa ile ilgili bir gelişmeyi İstanbul’daki bir muhabirden öğrenmeye çalışma hevesi, 130 yıllık muhbirlik ve Jurnalcilik merakından başka bir şey değildir. Aliağa’yı karalamak için her fırsatta jurnallemek ve jurnalcilerin yalan yanlış iftiralarına sarılmak CHP açısından utanç vericidir. Aliağa’ya yapılmak istenen sağlık yatırımlarına her fırsatta çirkin ifadelerle saldırmak; önce ‘yalan, yapılmayacak’ diye iftira attıkları Meslek Hastalıkları Hastanesinin yapımına başlanmasıyla yalanları yüzüne çarpılanların şimdi de Aliağa Devlet Hastanesi Ek binasının yapımıyla ilgili engelleme çabaları CHP adına utanç vericidir. Halkımızın yararına olacak yatırımlara karşı çıkmak, engellemek Aliağa düşmanlığıdır, bu kente ihanettir, utanmazlıktır. Yalanlarla, iftiralarla Aliağa’nın Türkiye ve Avrupa’nın en modern ve gelişmiş kenti olmasını önleyeceğini sananlar yanılıyor. Ne yaparsanız yapın; biz Aliağa’ya, millete hizmet etmeye devam ederken siz iftira ve yalanlarınızla çırpınacak, çırpındıkça batacaksınız.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler