131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

SİYASİLER VATANDAŞIN YENİ YILINI KUTLADI

31 Aralık 2020, Perşembe 06:56

     


Aliağa’daki siyasetçiler, vatandaşların yeni yılını sağlık ve bereket getirmesi dileğiyle kutladı. Siyasi parti ilçe başkanlarının yeni yıl mesajları şöyle;

Erdem: “Yeni yılın mutluluk, huzur ve bereket getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum”

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem; “Sevinç ve hüzünleri, acı ve kederleriyle bir yılı daha geride bıraktık. 2021 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlığa sağlık ve mutluluk, huzur ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Oğuzhan: “Aliağamızın huzura kavuşmasını diliyorum”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Bu pandemi yılını hayırlısıyla atlattık. Gelecek yeni yılın sevgi, saygı ve bolca hoşgörü getirmesini diliyorum. En kısa sürede birbirimizi kucaklayacağımız günlerin gelmesini diliyorum. Aliağamızın da huzura kavuşmasını diliyorum. Aliağamızı çok seviyorum.” Dedi.

Aydemir: “Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve umut dolu bir yıl diliyorum”

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, “Çok sıkıntılı ve zorlu süreçleri geride bırakan milletimizin yeni yılla birlikte feraha ve huzura kavuşması en büyük temennimizdir. Bu vesile ile başta değerli hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimize sağlıklı, huzurlu, mutlu ve umut dolu bir yıl diliyor; selam, sevgi ve en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Adar: “2021 bu hastalığın yeryüzünden silineceği bir yıl olsun”

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “2021 yılının ülkemize, milletimize, hayır, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Hem ülkemizi hem de insanlığı büyük sıkıntılarla baş başa bırakan Covid salgınıyla geçti 2020 yılı. Dolayısıyla 2021 yılı gelenin gideni aratmayacağı bir yıl olsun. 2020 yılında bu hastalıktan mütevellit başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere vefat etmiş tüm yurttaşlarımız için Allahtan rahmet diliyorum. Hasta olanlara da acil şifalar diliyorum. Umarım 2021 yılı bu hastalığın yeryüzünden silineceği bir yıl olur.” dedi.

Ekici, “2021 yine mücadele yılı olacak”

HDP Aliağa İlçe Eş Başkanı Gül Ekici, “2020 yılında, toplumsal yaşama karşı saldırılara dünya halkları direnerek cevap vermiştir. Covid-19, halkların başına bela oldu. Zaten zor şartlar altında yaşamaya çalışan insanların zorluluğunu katmerleştirdi. Zamlarla, vergilerle, işsizlikle aşsızlıkla uğraşan halkımız bir de koronavirüs belası ile uğraştı. Bu yetmezmiş gibi belirlenen asgari ücretin sefalet ücreti olması da üzücüdür. Bu da gösteriyor ki 2021 yılı yine mücadele yılı olacaktır. 2020, adaletsizliğin ayyuka çıktığı, kadın cinayetlerinin durmadan devam ettiği bir yıl oldu. 2021’de mücadeleyle yeni yaşamı yaratacağımıza demokrasi, barış, adalet, özgürlük ve eşitliğe ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Koç, “Güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum”

Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, “2021 yılının geride bıraktığımız 2020 yılındaki olumsuzlukları unutturması, güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Yeni yılın vatandaşlarımız için güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Alkan, “Aliağalı hemşehrilerimin yeni yıllarını tebrik ederim”

Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan, “Yeni yılın hepimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bütün mikrop ve virüslerden kurtulmak dileğiyle tüm Aliağalı hemşehrilerimin yeni yıllarını tebrik ederim” dedi.

Arıcı, “Sağlık, huzur, mutluluk diliyorum”

Bin Günde Memleket Hareketi’nin Aliağa Temsilcisi Mustafa Arıcı: “Bir yılı daha bütün olumsuzluklara rağmen geride bırakıyoruz. Yaşadığımız olumsuzlukların en önemlisi sağlık problemleri. Bir kez daha çok anladık ve idrak ettik ki sağlık olmadan, hiçbir şeyin anlamı yok. Olumsuzlukları geride bıraktığımız, milletçe birlik, dirlik, bütünlük içinde yaşayacağımız günlerin önümüzde olduğu bilinci ile sağlık, huzur, mutluluk ve engin saadetler diliyorum.” dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler