131019098
19 Mart 2024, Salı

Cönge “Beğenilmek için değil kazanmak için çalışıyoruz”

3 Ağustos 2022, Çarşamba 09:37

     


Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcusu Sezgin Ege Kaya, Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye 7.si oldu.  Kaya’nın Antrenörü Ziya Cönge, yaptığı açıklamada,   “Beğenilmek için değil kazanmak için çalışıyoruz” dedi.

19-25 Temmuz tarihleri arasında Amasya’da 71 ilden 821 kulübe bağlı yaklaşık 3 bin sporcunun mücadele ettiği Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü Sporcusu Sezgin Ege Kaya Türkiye 7.si oldu. Erkekler 36kg’da yarışan Sezgin Ege, yaklaşık 150 kişinin yarıştığı siklette derece maçında turnuvaya veda ederken ilk 8 e girerek Türkiye 7.si oldu.

“Başarı haberlerimizi duyurmaya devam edeceğiz”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Antrenör Ziya Cönge, “Öncelikle Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanımız Mustafa Bora’ya ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olan belediye başkanımız Sayın Serkan Acar’a sporcularım ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Dünden bugüne olduğu gibi yarışın içerisindeyiz. Amasya’da bir hafta süren Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Sezgin Ege 5. maçta turnuvaya veda ederken Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü’nün bir diğer  sporcusu Kübra Danış 4.turda turnuvaya veda etti. Her iki sporcu da ilk üç müsabakalarını nakavt ile bitirerek yüksek performanslarıyla sonraki turnuvalarda kazanacakları madalyaların haberini verdiler sanki. Müsabakaya katılan tüm sporcularıma ve velilerime teşekkür ederim. Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü olarak başarı haberlerimizi duyurmaya devam edeceğiz. Beğenilmek için değil kazanmak için çalışıyoruz.” dedi.

(ESİN ÇETİN)







 
Son Eklenen Haberler