131019098
9 Mayıs 2024, Perşembe

Şampiyonadan altın madalyayla döndüler

6 Şubat 2024, Salı 06:46

     


Aliağa Taner Erol Spor Kulübü sporcuları Ege Yıldırım ve Demhat Göktaş, Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’ndan altın madalyayla döndü. Sporcular, Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Adana'da gerçekleştirilen Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası sona erdi. Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda 1 Şubat'ta başlayan şampiyonaya 63 ilden 2 bin 700 sporcu katıldı. Sporcuların kıyasıya mücadele ettiği organizasyonda, Balkan Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek karatecileri belirlemek için de seçme yapıldı. Organizasyon sonunda 38 kategoride dereceye girenlere madalya ve kupaları verildi.

Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler

Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’na katılan Aliağa Taner Erol Spor Kulübü sporcuları Ege Yıldırım ve tüm maçlarını puan vermeden kazanan Demhat Göktaş şampiyon olarak altın madalya kazandılar. Sporcular, Romanya’da yapılacak Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler. Yine şampiyona sonunda 2011/2012 doğumluların karmasıyla yapılan seçmelerde 3 maçı da kazanan Demhat Göktaş, Hırvatistan’da yapılacak Dünya Gençlik Ligi’nde ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)

 







 
Son Eklenen Haberler