ALİAĞASPOR FK, BİGADİÇ BELEDİYE SPOR’U KONUK EDECEK
7 Aralık 2019, Cumartesi 06:26| Tweet | 
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 12. Haftasında sahasında Balıkesir temsilcisi Bigadiç Belediye Spor konuk edecek olan Aliağaspor FK, hazırlıklarını sürdürüyor.
Yarın (Pazar) Petkim Stadında saat 14.00’te başlayacak karşılaşmayı Antalya bölge hakemlerinden Hakan Yurtseven yönetecek. Cezası nedeniyle evinde oynadığı son iki karşılaşmada seyircisinden yoksun kalan Aliağaspor FK, bu maçla birlikte seyircisinin karşısına da çıkacak. Aliağaspor FK, 21 puanla üçüncü sırada yer alırken lider Bergama Belediyesporun da 8 puan gerisinde yer alıyor. 9 puanlı Bigadiç Belediye Spor ise 11.sırada bulunuyor. Sarı siyahlılar karşılaşmanın hazırlıklarını Petkim Stadında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Mustafa Bahadır yönetiminde açma germe ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman şut çalışmasıyla son buldu.
Bahadır: “Fizik olarak istenilen seviyelere geldik”
Gün geçtikçe daha iyi bir takım olduklarını belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Mustafa Bahadır, Son iki haftadır kazanılan altı puan takımın havasını ve motivasyonunu üst seviyeye çıkarmış durumda. Biraz geç kalındı ancak fizik olarak istenilen seviyelere geldik. Geçtiğimiz hafta ligin fizik olarak en iyi takımlarından olan Aydın Yıldızsporu deplasmanda mağlup ettik. İkinci yarıda da oyun olarak rakip üzerinde üstünlük sağladık. Direncimizin artmaya başladığını gördük. Devrenin son iki maçında da aynı performansı göstererek hanemize altı puanda yazdırmak istiyoruz” dedi.
“Sahada en iyisini yapacağız”
Devre arasında yapılacak kampta tüm eksikleri gidereceklerini ifade eden Bahadır, “Devre arasında takıma fayda sağlayacak transferlerimiz ya da değerlendirmelerimiz olabilir. İkinci yarıda rakiplerimiz ile aramızdaki farkı eriteceğimizi düşünüyorum. Sezon sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Yapılması gereken ne varsa sahada en iyisini yapacağız” dedi.
(SERKAN SELİNGİL)

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, kentte üç noktada

Aliağa’da, Avcı Ramadan Parkı bölgesinde yoğun yağmurlar sonrası yaşanan

FIBA Avrupa Kupası C Grubu 3. hafta maçında Aliağa Petkimspor, sahasında Romanya'nın

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yerel Eşitlik Eylem Planı’nın “Ulaşım”

İzmir'de 117 kişinin yaşamını yitirdiği depremin üzerinden 5 yıl geçti.

CS GO hile kullanımı, oyun dünyasında oldukça tartışmalı bir konu olarak

Mekanların aydınlatılması, yaşam alanınızın estetik ve fonksiyonel kalitesini belirlemede

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında,

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 102’nci

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Sındırgı’daki deprem fırtınasının doğal bir rahatlama

Aliağa, Cumhuriyetin 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla

Eğitim-İş İzmir 7 Nolu Şube, Aliağa’da, işyeri temsilcilerine yönelik eğitim

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESHOT, İZULAŞ, İZDENİZ, Metro

Elçin Biçer, On Air Music Co. etiketiyle yayımlanan ilk teklisi “İyileşmedim”

Yıllardır atıl durumda olan Aliağa Kyme Arkeoloji Müzesi'nin yıkımına başlandı.

Türkiye Oryantiring Şampiyonaları’nda Aliağa Gençlik ve Spor İlçe

Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), sanayide çevreci

Müzisyen Emre Çakmakoğlu, alternatif rock esintili, duygusal şarkılarında

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alp Günay Bayrak, yaptıkları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’da gölet temizliği, yol tesviyesi

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte hayatımızın birçok alanı dijitalleşti

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kimlik bilgisi paylaşımı olmadan ve sosyal

Aliağa Petkimspor, FIBA Europe Cup C Grubu ikinci maçında bugün Petrolina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




















