131019098
26 Nisan 2024, Cuma

SARI SİYAHLILAR 4’ÜNCÜ SIRAYA GERİLEDİ

11 Şubat 2020, Salı 06:15

     


Aliağaspor FK, Manisa deplasmanından puansız döndü. Yunus Emre Belediye Spor ile Manisa Tevfik Lav Spor Tesislerinde karşı karşıya gelen Aliağaspor FK, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Yunus Emre Belediye Spor ile Aliağaspor FK, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 17.Haftasında, Manisa Tevfik Lav Spor Tesislerinde karşı karşıya geldi. Aliağaspor FK, zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada 15.dakikada Uğur Karakoç’un attığı golle 1-0 öne geçse de sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Aliağaspor FK oyuncusu Gökhan Sipki, karşılaşmanın 47.dakikasında ikinci sarı kartı görerek kırmızı karttan oyundan atıldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Deplasmandan puansız dönen sarı siyahlılar 33 puanda kalarak puan tablosunda 4’üncü sıraya geriledi. Zirveyle fark ise 14’e çıktı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Tayfun Güz, Önder Demir, Ömer Faruk Şahin, Yunus Aytekin Atabek hakem dörtlüsü yönetti. Aliağalı taraftarlar her maçta olduğu gibi bu maçta da 90 dakika boyunca yaptıkları coşkulu tezahüratlarla takımlarına destek oldu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal karşılaşmayı tribünden takip etti.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler