KUPANIN SAHİBİ KARAKUZU
11 Eylül 2019, Çarşamba 06:09| Tweet |
Yeniçeriler Taraftar Derneği tarafından organize edilen ‘4.Geleneksel Halı Saha Turnuvası’nda şampiyon olan Karakuzu takımı 9 Eylül kupasının sahibi oldu.
Aslı Kavaklıoğulları Alt Yapı Futbol Tesisleri’nde yaklaşık iki ay süren ve 21 takımın katılım gösterdiği ‘4.Geleneksel Halı Saha Turnuvası’ baştan sona heyecan dolu müsabakalara sahne oldu. Her takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvada futbolcuların şampiyon olabilmek için gösterdiği hırs ve azim profesyonel futbolcuları aratmadı. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek olan turnuva Ege Hakan ile Karakuzu arasında oynanan final müsabakası ile son buldu. Sahadaki mücadele nefesleri keserken maçın normal süresi 3-3’lük beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın galibini ise penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarında rakibini 4-3 mağlup eden Karakuzu ‘4.Geleneksel Halı Saha Turnuvası’nın şampiyonu oldu. Galibiyet sonrası büyük bir sevinç yaşayan Karakuzu takımının oyuncuları şampiyonluk kupasını Yeniçeriler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vural’ın elinden aldı. Aliağalı futbolseverler de yoğun ilgi gösterdi. Tuttukları takımları son dakikaya kadar destekleyen taraftarlar maçların heyecanına ortak oldu. Taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına maç boyunca destek verdi.
Turnuvanın birincisi Karakuzu
Final karşılaşmalarının ardından kupa ve ödül törenine geçildi. Turnuvanın birincisi Karakuzu, ikincisi Ege Hakan, üçüncüsü Cihat Saka Spor Tesisleri olurken Göztepe F.O. takımından Murat İçöz’ün attığı gol turnuvanın en güzel seçildi. Turnuvanın; en centilmen takımı M.K.E., en renkli takımı Kent Konseyi, Sürpriz takımı ise 1881 oldu. Turnuvanın en iyi kalecisi Ümit Saral, en iyi defans oyuncusu Bilal Saral, en iyi orta saha oyuncusu Eren Sam, en iyi forveti Gökhan Ünler ve Oğuz Sönmez oldu. Heyecanın üst seviyeye çıktığı final gecesi meşale gösterileri ile son buldu. 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu günü anısına final karşılaşmalarının ardından Yeniçeriler taraftar grubu tarafından meşale gösterisi yapıldı, Türk Bayrağı figürlü balonlar gökyüzüne bırakıldı. Geceyi renklendiren meşaleler final gecesinin coşkusunu da ikiye katladı.
(SERKAN SELİNGİL)

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, zabıta teşkilatına katılan

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ve çevresindeki 16 arkeolojik

Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bornova, Buca, Karabağlar, Karşıyaka, Konak ve Ödemiş’te

Aliağa Belediyesi personeli, 2025 yılında orman yangınlarında sergiledikleri özverili

İzmir Valisi Süleyman Elban, yılbaşı gecesi 13 bin 385 kolluk personelinin sahada

ESHOT, İZULAŞ, İZDENİZ, Metro ve Tramvay işletmeleri 31 Aralık gecesi sefer saatlerini

İzmir’i depremlere karşı daha güvenli ve dirençli hale getirmek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın eğitimde fırsat

Suskunluğun sesini duyan bir yerden geliyor Deniss. Cevaplardan çok sorulara,

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2025 yılına ilişkin

CHP, İYİ Parti ve DEM Parti Aliağa ilçe başkanları, 28 bin 75 lira 50 kuruş

SOCAR Türkiye, GAMA Enerji’nin Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali’ni

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Doğan, ilçedeki

Aliağa Belediyesi personelinin sürpriz doğum günü kutlamasında konuşan

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurulu 26 Ocak’ta

İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nde yılın son meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve Bilge Akademi iş birliğiyle düzenlenen “Zaman

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Aliağaspor FK, deplasmanda karşılaştığı

İZSU, kış yağışları öncesi İzmir genelinde 12 ilçede binlerce yağmur suyu

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk devrim şehitleri Asteğmen Kubilay ve silah

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, kabul edilen 2026 bütçesini

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, depremde zarar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Kooperatifçilik

Aliağa Siteler Mahallesi’nde, protokol ve vatandaşların yoğun katılımıyla açılan

Günümüzde birçok insan, büyük şehirlerin kalabalığından

Kişisel bakım dünyası artık sadece makas ve fırça darbelerinden ibaret

FIBA Europe Cup N Grubu’nun 2. maçında Aliağa Petkimspor, sahasında Casademont

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, iki önemli

















