131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞASPOR FK’DA YENİ DÖNEM

12 Mart 2020, Perşembe 06:27

     


Aldığı kötü sonuçlarla şampiyonluğun çok uzağında kalan Aliağaspor FK’da Teknik Sorumlu Mustafa Bahadır’ın görevine son verildi.

Sezonun bitimine beş hafta kala zirvenin 18 puan gerisine düşen Aliağaspor FK’da yönetim, takımı sezon sonuna kadar altyapı antrenörü Murat Topal’a emanet etti. Murat Topal’ın yanı sıra futbola Aliağaspor’da başlayan ve futbolculuk kariyerinde süper lig deneyimi bulunan Burak Akyıldız sportif direktörlüğe, kaleci antrenörlüğüne ise altyapıdan Aykut Erzurumlu getirildi. Mustafa Bahadır ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını belirten Aliağaspor FK Yöneticisi Turgay Mete, “Gelecek planlamaları kapsamında sezon sonuna kadar altyapıdan Murat Topal hocamız ile yolumuza devam edeceğiz. Aliağa’da futbola başlayan ve süper ligde Denizlispor, Akhisar gibi takımların formalarını giyen Burak Akyıldız’ı da sportif direktör olarak ekibimize dahil ettik” dedi.

Takımla birlikte ilk idmanına çıktı

Ligin 22.Haftasında 15 Mart 2020 Pazar günü saat 14.00’te lig lideri Bergama Belediyespor’u Aliağa Atatürk Stadında ağırlayacak olan sarı siyahlılarda Murat Topal takımla birlikte ilk idmanına çıktı. Aliağa Atatürk Stadındaki antrenmana sakatlıkları süren Yunushan Memişoğlu ile Berk Baran katılmadı. Açma germe ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda pas çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık iki saat süren antrenman yarım sahada oynanan taktik maçla son buldu. Antrenmanda tempoyu zaman zaman üst seviyeye çıkartan Topal, futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. Antrenman boyunca futbolcuların neşeli oldukları gözlemlenirken kulüp başkanı Kamil Önal da antrenmanı sonuna kadar takip etti.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler