131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALİAĞASPOR FK’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

15 Şubat 2022, Salı 06:06

     


Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 11.Haftasında Aliağa Atatürk Stadyumu’nda İzmirspor’u konuk eden Aliağaspor FK, rakibini 2-0 mağlup etti.

Aliağaspor FK her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan üç puanla ayrıldı. Maçın gollerini 27.dakikada Barış Tenşi ve 90.dakikada Ali Şentürk kaydetti. Bu sonuçla 9.Bölge 2.Gruptaki puanını 27’ye çıkaran Aliağaspor FK şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakaladı. En yakın rakibi İzmirspor ise 24 puanda kaldı.

Şapçı: “Yolun sonu şampiyonluk”

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı, “Muhteşem desteği için taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Hem skoru koruma hem de rüzgarın etkisiyle ikinci yarı biraz zor geçti. Yaşanan bazı sakatlıklardan ötürü oyunu biraz daha kendi sahamızda kabullenmek zorunda kaldık. Son dakikada attığımız gol ikili averajda da öne geçmemiz konusunda önemli bir avantaj sağladı. Bu bir şampiyonluk maçı değildi. Önümüzdeki hafta çok önemli bir Çiğli deplasmanımız var. Çiğli’de de kazanıp liderliğimizi perçinlemek ve takımımızı final grubuna taşımak istiyoruz. Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor. Yolun sonu şampiyonluk” dedi.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler