131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞASPOR FK EVİNDE KAZANDI

15 Ekim 2019, Salı 06:03

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) dördüncü haftasında sahasında Manisa temsilcisi Yunus Emre Belediye Sporu konuk eden Aliağaspor FK, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Ev sahibi takım 7’de Necati Önal ve 65’te Berkant İstanbul’un attığı gollerle öne geçerken rakip takımın tek golünü 66’da Hasan Tokgöz attı. Sahadan üç puan ile ayrılan Aliağaspor FK, puanını 10’a çıkartarak liderle aynı puana sahip oldu. Petkim Stadı’nda oynanan karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Ali Koç, Utku Gök ve İslam Tuğrul Yıldırım üçlüsü yönetti. Konuk ekip karşılaşma öncesinde sahaya “Barış Pınarı Harekatını Destekliyoruz” pankartı ile çıkarken ev sahibi takım ise tribünlere asker selamı verdi.

Taraftarın desteği büyük oldu

Taraftarının güçlü desteği ile maça hızlı başlayan Aliağaspor FK, 7.dakikada Necati Önal’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ceza alanı içerisinde topla buluşan Burak Toker’in arka direğe açtığı ortaya sert bir kafa vuruşu yapan takımın golcü ismi Necati Önal takımını öne geçiren golü kaydetti. Bu aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu. Baskılı oyununu ikinci yarıda da sürdüren Aliağaspor FK, topla daha fazla oynayan takım olarak dikkat çekti. Dakikalar 62’yi gösterdiğinde kaleyi cepheden gören Burak Toker’in sert şutu direğe çarparak auta çıktı. Dakika 65’te Burak Toker’in pasında ceza alanı dışı sol çaprazda topla buluşan Berkant İstanbul, uzak köşeye yaptığı sert vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. Dakika 66’da savunmanın hatasını iyi değerlendiren konuk ekip oyuncusu Hasan Tokgöz, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelerle buluşturarak takımının tek golünü kaydetti. (2-1) Karşılamada başka gol olmayınca Aliağaspor FK, üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Mücadeleyi tribünden takip eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal, maç sonunda galibiyeti taraftarlarla birlikte kutladı.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler