131019098
23 Nisan 2024, Salı

PETKİMSPOR SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI

15 Ekim 2019, Salı 06:01

     


Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk haftasında sezonun favori takımlarından Petkim Spor, evinde ağırladığı Akhisar Belediye’yi 75–72’lik skorla mağlup etti.

Enka Spor Salonu’nda tempolu başlayan karşılaşmada alan savunmasında daha iyi taraf olan Petkim, karşılaşmanın ilk dakikalarında skor üstünlüğü alan taraf oldu. İlerleyen dakikalarda Akhisar isabetli şutlar kaydederek skora denge getirdi (10-10). Periyodun son dakikalarında hücumda ve savunmada iyi taraf olan Akhisar öne geçen taraf oldu. İlk periyot 12-18 Akhisar'ın üstünlüğüyle geçti.

İkinci periyotta Petkimspor daha etkili oldu

İkinci periyotta daha etkili başlayan Petkimspor savunmada ve hücumda başarılı olan taraf oldu. Petkimspor’un etkili savunma karşısında hücumda bocalayan Akhisar, isteğini sahaya koymakta zorlandı. İkinci periyodu Petkim 34-32 önde tamamlayan taraf oldu. Mücadele ve çekişmenin üçüncü periyotta da devam ettiği karşılaşmada, Üçüncü periyot, 56-47 Petkim'in üstünlüğüyle tamamlandı. Son periyotta Petkim Spor oyuna iyi başlayan taraf oldu. Petkimspor farkı çift hanelere çıkacağı anda sorumluluk alan konuk ekip oyuncusu Ömer Sancaklı, arka arkaya kaydettiği sayılarla takımını tekrar maça ortak etti. Karşılaşmayı ev sahibi ekip Petkim 75-72 kazanarak sezona galibiyetle başlayan taraf oldu.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler