131019098
9 Mayıs 2024, Perşembe

Gören: “Gelecekten umutluyuz”

16 Şubat 2024, Cuma 06:02

     


Basketbol ING Erkekler Türkiye Kupası çeyrek finalinde sahasında Fenerbahçe Beko’yu konuk eden Aliağa Petkimspor müsabakayı 81-68 kaybederek kupadan elendi. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Petkimspor Baş antrenörü Burak Gören, ‘’İki sezonda geldiğimiz nokta ve gösterdiğimiz gelişim gelecek adına bizlere umut veriyor, oyuncularım ve ekibimle gurur duyuyorum.’’ dedi.

ENKA Spor Salonu’nda ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe Beko ile Basketbol ING Erkekler Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşılaşan Petkimspor seyircisinin de desteğiyle ilk periyotta başa baş bir oyun sergiledi. 21-22 Fenerbahçe Beko’nun üstünlüğüyle sona eren müsabakanın devresi 32-39 Fenerbahçe Beko lehine sonuçlandı. Müsabakanın 3. Periyotunda da iyi oyununu sürdüren Fenerbahçe Beko dördüncü periyotta farkı daha da açarak müsabakadan 68-81 galip ayrıldı. Konya’da düzenlenecek Dörtlü Final’de mücadele etme hakkını kazanan Fenerbahçe Beko yarı finalde bugün Beşiktaş Emlakjet’le karşılaşacak.

“Müthiş bir mücadele gösterdik”

Fenerbahçe Beko maçı sonrası Aliağa Petkimspor Baş antrenörü Burak Gören şu açıklamalarda bulundu; “Aliağa adına mutlu, kulübüm adına heyecanlıyım. Tüm oyuncularım ve ekibimle gurur duyuyorum. İki sezonda geldiğimiz nokta ve gösterdiğimiz gelişim gelecek adına bizlere umut veriyor. Müthiş mücadele ettik olmadı. Karşımızda çok kapasiteli ve büyük bir kadro olmasına rağmen maçın her anını yaşayan ve kazanmak için oynayan oyuncularıma teşekkür ediyorum.  Müsabakadan saatler önce salonu dolduran ve sınırsız destek veren taraftarımıza minnettarım. Değerli rakibimiz Fenerbahçe Beko’yu galibiyetinden dolayı tebrik ederim.’’

(SERKAN SELİNGİL)

 

 

 

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler