131019098
19 Mart 2024, Salı

KAZANAN CENTİLMENLİK OLDU

20 Mayıs 2022, Cuma 06:51

     


Aliağa Belediyesi Spor Okulları tarafından organize edilen 16.Kemal Harman, Övünç Yüksel, Doğancan Üzüldü ve 4.Şenol Köse Şampiyonlar Ligi futbol turnuvasında şampiyonlar belli oldu. Alt yaş gruplarından yaklaşık 300 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren takım ve sporcular için kupa töreni düzenlendi.

Aliağaspor’un altyapısında oynadıkları dönemde geçirdikleri kazalar sonucu yaşamlarını yitiren Kemal Harman, Övünç Yüksel, Doğancan Üzüldü’nün isimleri geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasıyla yaşatılıyor. Uzun süre Aliağaspor’da altyapı antrenörlüğü yapmış olan ve 2016 yılında hayatını kaybeden Şenol Köse’de unutulmadı.

Aileler çocuklarını yalnız bırakmadı

24 takımın mücadele ettiği turnuvada minikler kategorisinde birinci Altınspor, ikinci Ejderspor, üçüncü Kramponspor; Yıldızlar kategorisinde Yıldırımspor birinci, Golcülerspor ikinci, Sarıkırmızıspor üçüncü olurken turnuvanın en centilmen oyuncusu Nevzat Bozoğlu, en değerli oyuncusu ise Enes İldeş oldu. Turnuvanın gol kralları Emir Kaan Gökduman, Metehan Çakır, asist kralları Ahmet Emin Anaç, Çınar Temel, en az gol yiyen kalecileri Alperen Coşkun ve Ömer Kılıçpınar oldu. Kıran kırana geçen mücadeleler sonunda dereceye giren takım ve sporcular için Aliağaspor FK Aslı Kavaklıoğulları Altyapı Tesisleri’nde ödül töreni düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu ödül töreninde aileler de çocuklarını yalnız bırakmadı.

Sporcular madalya ile ödüllendirildi

Ödül heyecanı yaşayan çocuklara kupalarını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcıları, spor eğitmenleri, vefat eden çocukların aileleri, turnuvaya destek olan firma temsilcileri ile Şenol Köse’nin eşi Sevil Köse takdim etti. 4.Şenol Köse Şampiyonlar Ligi futbol turnuvasında dostluk mücadelesi veren Aliağa Belediyesi Futbol Spor Okulu, Aliağa Belediyesi Helvacı Spor Okulu, Aliağa Galatasaray Futbol Okulu ve Aliağa Göztepe Futbol Okulu sporcuları da madalya ile ödüllendirildi. Ailelerin de büyük heyecan yaşadığı ödül töreni, kupa ve madalya takdiminin ardından toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler