131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALİAĞASPOR FK DEVREYE ÜÇ PUANLA BAŞLADI

21 Ocak 2020, Salı 06:25

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 14.haftasında sahasından Bolvadin Belediye Spor’u konuk eden Aliağaspor FK, rakibini 26. ve 56.dakikalarda yeni transfer Birol Öztürk’ün attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Maça dakikalar kala tribünleri dolduran taraftarlar ise küçük bir sürprizle karşılaştı. Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş ile Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, stat önündeki Aliağaspor FK’nın mobil ürün satış aracı AĞASTORE’den satın aldıkları 300 adet formayı taraftarlara dağıttı. Aliağa Emniyet Hizmetlerine Destek Derneği adına satın alınan forma ve atkı gibi ürünler ücretsiz olarak taraftarlara hediye edildi. Taraftarlar dağıtılan formalara yoğun ilgi gösterirken Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş ve Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk’e de teşekkür etti. Aliağa Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Cihan Yurdagül, Ertuğrul Duran, Ceylan Kavsara ve Şeyda Haşlak dörtlüsü yönetti. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal da karşılaşmayı taraftarlarla birlikte tribünden takip etti. Taraftarının güçlü desteğini arkasına alarak maça başlayan ev sahibi Aliağaspor FK, ilk dakikalarda oyunun kontrolünü eline aldı. Rakip sahada baskı kurmaya çalışan sarı siyahlılar oyunu da rakip sahaya yıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DK 26’da sol kanattan çizgiye kadar inen Doğacan Diker’in ortasında kaleci Berkay topu istediği gibi kontrol edemeyince fırsatçılığını konuşturan Birol Öztürk, yaptığı kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. DK 44’te sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kazanan Bolvadin Belediye Spor’da topun başına Kamil Yüksel geçti. Kamil Yüksel’in sol ayağı ile yaptığı ortaya ceza alanı içerisinde kafayla dokunan Hakan Toker’in vuruşu arka direkte ağlarla buluştu. Skoru eşitleyen gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi. DK 56’da Uğur Karakoç’un sağ kanattan ceza alanı içerisine yaptığı ortaya altı pas içerisinde dokunan ilk golün sahibi Birol Öztürk, takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. (2-1) Karşılaşmada başka gol olmayınca Aliağaspor FK sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler