131019098
19 Mart 2024, Salı

ALİAĞASPOR FK, LİGİN BAŞLAMASINI BEKLİYOR

21 Ocak 2021, Perşembe 06:25

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Aliağaspor FK, antrenmanlarına devam ediyor.

Aliağa Atatürk Stadı’nda Teknik Sorumlu Hakan Şapçı yönetiminde antrenmanlarını sürdüren sarı siyahlılar, liglerin başlamasıyla ilgili açıklanacak tarihi bekliyor. Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı, “Dört aydır antrenman yapan bir ekip olarak müsabakaların başlama tarihini bekliyoruz. Maçların Mart ayının başında başlamasını ümit ediyoruz. Takımımız antrenmanlara hiç ara vermedi. Çok iyi bir ortamda, iyi bir oyuncu gurubuyla antrenman yapıyoruz. Antrenmanlarımız devam ederken transfer çalışmalarımız devam ediyor. Tek bir hedefimiz var; Aliağaspor FK’yı bu sene hak ettiği profesyonel lige çıkarmak. Takımımızla teknik, taktik antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Liglerin başlamasıyla ilgili açıklanacak tarihi sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Futbolcular Kovid-19 riskine karşı aşılanacak

Türkiye Futbol Federasyonu’nun futbolcuların Kovid-19 riskine karşı aşılanması konusunda bir çalışma yaptığını ifade eden Hakan Şapçı, “ Aşılama faaliyetleri başladı. Vaka sayılarında ciddi bir düşüş var. Aşının da yayılmasıyla birlikte Kovid-19, bizleri sevdamızdan ayıran bir tehdit olmaktan en kısa zamanda çıkacak. Biz de sahalara tekrar geri döneceğiz. Federasyon tarafından müsabakalara katılacak oyuncuların öncelikli guruplar arasına alınarak aşılanması konusunda bir çalışma yapılıyor. Gerçekleşirse çok mutlu olacağız.” diye konuştu.

“İmkânlarımız birçok kulübe nasip olmayacak kadar iyi”

Aliağaspor FK’nın ikinci lig kulüplerinin birçoğunda olmayan imkânlara sahip olduğunu belirten Hakan Şapçı, “Antrenman, beslenme, tesis imkânları birçok profesyonel kulübe nasip olmayacak kadar iyi durumda. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar, Kulüp Başkanımız Kamil Önal ve yöneticilerimiz çok iyi bir ortam hazırladılar. Biz bu güzel ortamda performansımızı ve verimliliğimizi çok daha yukarılara taşıyabiliyoruz.” şeklinde konuştu.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler