131019098
19 Mart 2024, Salı

19 MAYIS’A ÖZEL BRİÇ TURNUVASI

21 Mayıs 2022, Cumartesi 06:49

     


Aliağa Briç Spor Kulübü Derneği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Briç Turnuvası düzenledi. Turnuvaya Kaymakam Ömer Karaman da katıldı.

Aliağa Briç Spor Kulübü Derneği tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle dernek binasında Briç Turnuvası yapıldı. Düzenlenen turnuvaya dernek başkanı Müslüm Turan, dernek yönetimi ve üyelerin yanı sıra Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman da katıldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan turnuvada Kaymakam Ömer Karaman- Dernek Başkan Yardımcısı Nurullah Yalçın birinci olurken, Müslüm Turan-Mehmet Özcan ikinci, Cengiz Koç-Hakan Oğuz ise üçüncü oldu.

Turnuvada birinci olan Kaymakam Ömer Karaman- Nurullah Yalçın’a ödüllerini dernek başkanı Müslüm Turan verdi. Turan, başta Kaymakam Ömer Karaman olmak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenledikleri Briç Turnuvasının katılımcılarına teşekkür ederek, “Aliağa’da briç sporunu yayma, geliştirme faaliyetlerimize devam ediyoruz. Briç sporunu az da olsa bilen ya da öğrenmek isteyenler derneğimizle iletişime geçebilir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi. Dernek yönetimine, böylesine anlamlı bir güne özel düzenledikleri turnuva için teşekkürlerini ileten Kaymakam Ömer Karaman ise derneğin bundan sonraki süreçte de önemli organizasyonlara imza atacağına inandığını ifade etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler