131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Menemen’de Yaz Spor Kursları başlıyor

22 Haziran 2022, Çarşamba 06:28

     


Menemen Belediyesi tarafından çocuk ve gençlerin yaz aylarında sporla içi içe olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı.

Menemen Belediyesi, her yaz olduğu gibi bu yaz da çocukların ve gençlerin tatillerini daha verimli geçirmeleri amacıyla Yaz Spor Okullarına kayıt almaya başladı. Yaz Spor Okullarında çocukların sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerine yönelerek beden ve ruh sağlıklarının gelişmesine katkı sağlanacak. Kayıtları başlayan Yaz Spor Okulları’nda çocuklar hem enerjilerini atacak ve eğlenceli zaman geçirecek hem de spor yeteneklerini keşfedecek.

Bu yıl tenis dersi de eklendi

Menemen Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 8 farklı spor tesisinde düzenlenecek Yaz Spor Okulları kapsamında; futbol, basketbol, voleybol, yüzme, tekvando, kick boks, güreş, jimnastik, satranç, judo ve tenis branşlarında eğitim verilecek. Ayrıca özel çocuklar da yine yüzme, basketbol ve voleybol kurslarından yararlanabilecek. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler; 444 80 08 telefon numarasından ve Gölpark, Kent 2 Spor Salonu ve Menemen Belediyesi Ek Hizmet Binasından başvuru yapabilecekler.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler