Sporcular milli yüzücü olma yolunda
22 Kasım 2024, Cuma 06:24Tweet |
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Afyonkarahisar’da düzenlenen ‘11-12 yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi’ bölge müsabakalarına dört lisanslı sporcusuyla katılan Aliağa Gençlik Merkezi (AGM) Spor Kulübü’nün genç yüzücüleri, bölge müsabakalarını geçerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Aliağa Belediyesi’nin deneyimli yüzme antrenörleri tarafından Aliağa Gençlik Merkezi ile Aliağa Spor ve Yaşam Merkezi’nde yarı olimpik havuzlarda verilen yüzme kurslarına katılan Aliağalı gençler, ülke genelinde gerçekleştirilen müsabakalarda başarıdan başarıya koşuyor. Katıldıkları tüm müsabakalardan başarıyla dönerek isminden sıkça söz ettiren AGM Spor Kulübü’nün genç yüzücüleri bu kez 15-17 Kasım tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenen ‘11-12 yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi’ bölge müsabakalarında kürsüye çıktı. Müsabakalarda AGM Spor Kulübü’nün lisanslı yüzücüleri; Emir Ali Köylü 12 yaş kategorisinde, Ahmet Melih Binali, Cafer Taha Berber ve Hasan Kaan Uyanık 11 yaş kategorisinde, 4 stilde 4A barajını geçmeyi başararak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. 11 yaş grubundaki sporcular 6-8 Aralık’ta Samsun’da, 12 yaş grubundaki sporcular ise 13-15 Aralık’ta Bursa’da gerçekleştirilecek müsabakalarda Türkiye Şampiyonluğu için mücadele verecek. Türkiye finallerine kalmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Aliağalı genç yüzücüler, daha fazla çalışarak daha yüksek seviyelere çıkarak finaller sonunda Aliağa’ya şampiyonluklarla dönmek istediklerini söylediler.
“Profesyonelliğe doğru ilerliyoruz”
AGM Spor Kulübü olarak hedeflerinin her zaman daha ilerisi olduğunu belirten Aliağa Belediyesi Yüzme Antrenörü Muhammed Ali Duman “Hedeflerimizi her zaman yüksek tutuyoruz. Her sene çocuklarımızı 1 kademe üste çıkarmaya çalışıyoruz. İlk hedefimiz bölge müsabakasına gidip A barajlarını geçip Türkiye finallerine kalmaktı ve bunu başardık. Çocuklarımız yüzme öğrensin diye başladığımız kurslarımızda profesyonelliğe doğru ilerliyoruz. En büyük hedefimiz ileriki yıllarda milli takıma sporcu göndermek. Türkiye Şampiyonası’na katılacak 4 yüzücümüz de alt gruplara büyük bir motivasyon kaynağı oldu. 8-9 -10 yaş gruplarımız daha emin adımlarla geliyor. Bu başarılarda emeği olan ailelerimize, antrenörlerimize ve sporun ve sporcunun gelişimine her zaman destek veren Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
(SERKAN SELİNGİL)

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 25 bin sosyal konut projesinin ilk

GEMİSANDER’in olağanüstü genel kurulu 27 Mayıs’ta yapılacak.

Aliağa’da Trafik Haftası kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü

Aliağa'da, Petkim Kavşağı ile Plajlar Kavşağı arasında hız sınırı 50 km olarak

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi, 11 Mayıs Pazar günü “Anneler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk soruşturması

Aliağa Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı’nda, CHP’li Meclis

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Tire ilçesi Karateke

İzmir'deki balıkçı barınaklarında sahipsiz, kayıtsız ve hurda tekneler,

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta sezonu yenilgisiz şampiyon olarak tamamlayarak 2.Lig’e

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması

Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla, 19 Mayıs’ta İzmir Gündoğdu Meydanı’nda

Aliağa Beşkardeş Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Medine

Bu yazıda, boşanma sürecine ilişkin temel bilgileri adım adım ve kapsamlı şekilde

TikTok, sadece kendi başına dans edip video çekmekten ibaret değil. Bazen birine

İş dünyasının tanınmış ailelerinden Şimşekler Ailesi’nden Abdülkerim

Aliağa Belediyesi, yapılan denetimlerde Aliağa Gemi Söküm Bölgesinde

Aliağa Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı bu akşam yapılacak. Aliağa

2. Kuzey Ege Spor Oyunları 12-17 Mayıs'ta düzenlenecek. Etkinlikte; Aliağa,

İzmir Büyükşehir Belediyesi, olası bir afet sonrasına yönelik stratejilerini

Honda, Aliağa’da motosiklet üretim tesisi kurmak üzere harekete geçti.

Aliağa Limanı'ndaki "rüşvet" iddialarına ilişkin 68 sanık hakim

CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Alp Günay Bayrak ve Halkçı Liseliler

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı

Aliağa Belediyesi, vatandaşların imar ile ilgili işlemlerini kolaylaştıracak E-İmar

SOCAR Türkiye Aliağa Çayağzı Sosyal Tesisleri’nin temel atma töreni

TİS sürecinde tıkanıklık yaşayan Ravago işçileri eylemlerine devam ediyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi tarafından düzenlenen resim, şiir

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) uygulamasına ilişkin

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Nesine 3.Lig 3.Grupta namağlup şampiyon olarak tarihinde ilk kez 2.Lige yükselme

İstanbul’da hızla devam eden kentsel dönüşüm projeleri, birçok

Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde yaşanan tıkanıklık nedeniyle