131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALİAĞASPOR FK’DAN 8 TRANSFER

25 Ağustos 2020, Salı 06:40

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Aliağaspor Futbol Kulübü kadrosunu güçlendiriyor.

2020-2021 sezonunda şampiyonluğu ve bir üst lige çıkmayı hedefleyen Aliağaspor FK, kadrosuna 8 oyuncuyu dahil etti. Sarı siyahlı ekip, Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal ve Teknik Direktör Mustafa Şapçı’nın yer aldığı Ağapark’daki imza töreniyle yeni isimleri renklerine bağladı.

Şampiyondan altı transfer

Aliağaspor FK, geçen sezon Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta şampiyon olan Bergama Belediye Spor'dan altı, Aydın Yıldız Spor'dan ve Anadolu Üniversitesi'nden ise birer oyuncu transfer etti. Kulüp, Bergama Belediye Spor’dan forvet oyuncuları Çağrı Tekin (33), Osman Atalay Demirtaş (28), orta saha oyuncuları Ersin Aslantoğ (32), Bahri Yıldırım (19), kaleciler Alper Özdemir (21), Ömer Can (29), Aydın Yıldız Spor'dan sağ bek oyuncusu Raşit İlçebayık (21) ve Anadolu Üniversitesi'nden sol bek oyuncusu Suat Gündüz (22) ile anlaşmaya vardı.

“Takımımızı daha iyi yerlere getireceğiz”

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal, “Aliağaspor Kulübümüze ve Aliağa’mıza ligin iyi futbolcularını kazandırdık. Önümüzdeki sezon oynayacağımız ligde Aliağa’yı bulunması gereken daha güzel yerlerde görmek istiyoruz. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’ın desteği ile takımımızı daha iyi yerlere getireceğiz. Yönetimimizle, kadromuzla birlikte Aliağa’yı hak ettiği yere getirmek için mücadelemizi vereceğiz.” dedi. Aliağaspor FK’nın yeni sezon hedefini de açıklayan Önal, “Olmazsa olmaz hedefimiz şampiyonluk ve 3.lig, ardından ikinci ve birinci lige çıkacağız. Aliağa’yı buralarda görmek istiyoruz. Hep beraber bunu Aliağa halkına yaşatacağız.” ifadelerini kullandı.

“Profesyonel liglere dönmek istiyoruz”

Başarılı yeni futbolcuları kadrolarına kattıklarını belirten Aliağaspor FK’nın Teknik Direktörü Hakan Şapçı ise, “Bu sene Aliağa FK’nın şampiyon olması için ciddi bir kadro hazırlığı içerisindeyiz. Bunu gerçekleştirerek eski Aliağa Spor’un yarıştığı profesyonel liglere dönmek istiyoruz. Liglerimizin Ekim ayının son haftasında başlayacağı yönünde duyumlarımız var. Bu nedenle 1 Eylül itibariyle takımımız yeni sezon hazırlarına başlayacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz profesyonel ligler. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için de güçlü ve iddialı bir takım oluşturmaya çabalıyoruz.” diye konuştu. İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan takıma yani katılan futbolcular da hedeflerinin Aliağaspor FK’yı 2020-2021 sezonunda şampiyon yapmak olduğunu söylediler.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler