“Dersimiz Futbol” okuyucuyla buluştu
29 Kasım 2022, Salı 06:43Tweet |
Aliağa Kent Kitaplığı’nın 19. eseri ‘Dersimiz Futbol’ için imza günü etkinliği düzenlendi. Eserin yazarı, Aliağa Belediyesi Spor Okulları Futbol Sorumlusu Alper Peker, ilk kitabı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar için imzaladı.
Aliağa Kent Kitaplığı’nın 19. eseri ‘Dersimiz Futbol’ için Aliağa Gençlik Merkezi'nde imza günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, futbol eğitiminin küçük yaşlarda başlaması gerektiğinin önemine değinerek, Türkiye’de futbol eğitiminde ilk olan kitabın altyapı öğrencilerinin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Okurlar, imza etkinliği ile birlikte dağıtımına da başlanan eseri Aliağa Belediyesi merkez binası zemin katında hizmet veren Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden ücretsiz edinebilecekler. Eserin yazarı Aliağa Belediyesi Spor Okulları Futbol Sorumlusu Alper Peker’in kitapları imzaladığı etkinliğe Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı ve futbolcular, Aliağa Masterler Kulübü Başkanı Uğur Eren ve Aliağaspor'a geçmişte hizmet etmiş eski sporcular, teknik adamlar ve tribün liderleri katıldı. İmza ve kitap dağıtım gününde Aliağa Belediyesi Spor Okulları’nda eğitim gören sporculara ‘Dersimiz Futbol’ kitabı dağıtıldı.
“Türk futbol eğitiminde bir ilk”
Aliağa Belediyesi Spor Okulları Futbol Sorumlusu Alper Peker, ilk kitabı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar için imzaladı. ‘Dersimiz Futbol’un çocuklara futbol disiplinini ve sağlıklı beslenmenin kurallarını aşılayacağını belirten Başkan Serkan Acar, “Alper hocamızın yazdığı bu kitap Türk Futbol eğitiminde bir ilk niteliği taşıyor. Eser, Türk futboluna, altyapının önemini de ortaya koyarak bir değer katacaktır. Kitabımızın Türk Futboluna ve Aliağa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“Çocuklar, gençler benim her şeyim”
“Dersimiz Futbol, Futbol Eğitiminde Sağlıklı Beslenme, Antrenman ve Oyun Kuralları” adlı kitabın yazarı Alper Peker ise: “35 yıldır Aliağa’da spor altyapısında hizmet veriyorum. Çocuklar, gençler benim her şeyim. Onlara bir şeyler katabiliyorsak ne mutlu bize. Bu kitabı çocuklarımız, gençlerimiz ve değerli aileleri için hazırladım. Şimdi de Aliağa Kent Kitaplığı bünyesinde Aliağa’mızın futbol tarihi ile ilgili önemli bir kitabın hazırlığına başladık. 1930'lardan, 40'lardan başlayarak Cumhuriyet tarihi boyunca Aliağa ve çevresindeki futbolun öyküsünü belgeleri ve görselleriyle bir araya getirerek önemli bir spor kültürü eserini Aliağa'ya kazandıracağız. Bu kitaplar, bu başarılı projeler başkanımız Serkan Acar'ın desteği ile gerçekleşiyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
(DERYA SÜNER)

SOCAR Türkiye ve Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU)

Bebekler için doğru zeytinyağını seçmek, onların sağlıklı gelişimi

Aliağa HABAŞ Mehmet Rüştü Başaran Bilim ve Sanat Merkezi’nde dijital

Aliağa’da kamyonet kasasında göçmen taşıyan göçmen kaçakçısı,

Petkim’in üretim kapasitesini ve verimliliğini artıracak modernizasyon

Alp Oğuz Anadolu Lisesi önünde toplanan öğretmen, öğrenci ve veliler,

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin nisan ayı meclis toplantısının ilk

Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği’nin (ALDER) 8.

Nesine 3. Lig 3. Grup 28. hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, deplasmanda Bayburt

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. haftasında Aliağa Petkimspor deplasmanda,

Efendi Derneği, toplumsal sorumluluk bilinciyle hayır faaliyetleri yürütmektedir.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Barosu’nun

Aşk Melekler ve Kelebekler, Ey Sevgilim Yalnızlık, Beni Güzel Hatırla, Seviyorum

Hayatımızda bazı anlar vardır ki yalnızca yaşarken değil, sonrasında güzel anılar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 43 yıl kente hizmet veren tanzim satış mağazalarını

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile EDM Bilişim arasında indirim protokolü

SALT Gençlik Derneği, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlık Eğitimleri

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Büyükşehir

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye şirketi APAŞ tarafından satın alınan

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, Menemen T Tipi Cezaevinde tutuklu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Türkiye-Almanya Kardeş

Aliağa Belediyesi Spor Okulları’nda eğitim gören karate öğrencileri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 19 Mayıs’ta İzmir tarihinin

Aliağa Belediye Meclisi Nisan ayı Olağan Toplantısı’nın ikinci birleşiminde

Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıldönümü Aliağa'da

Aliağa Ticaret Odası’nın (ALTO), İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) desteği ile hayata

Aliağaspor FK kendi evinde Osmaniyespor FK’yı 3-0 mağlup ederek şampiyonluk

Aliağa Petkimspor, yarın Bahçeşehir Koleji’nin EuroCup yarı final maçı

Aliağa Belediye Meclisi Nisan ayı Olağan Toplantısı’nda encümen ve komisyon