131019098
19 Nisan 2024, Cuma

FOÇA’YA ZAFER KUPASI ALTINI

30 Ağustos 2019, Cuma 07:05

     


Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate İl Temsilciliği tarafından Manisa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen İller arası Zafer Kupası Karate Turnuvası’nda Foça Reha Necla Midilli Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Kaan Yüksel kendi yaş ve kategorisinde 1. olarak altın madalya kazandı.

Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate İl Temsilciliği tarafından 24-25 Ağustos tarihlerinde Manisa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Manisa İller arası Zafer Kupası Karate Turnuvası sona erdi. İller arası Zafer Kupası Karate Turnuvası’nda genel klasman sonuçlarında 1. Salihli Su Karate Kulübü, 2. Denizli Dekai-Do Karate Kulübü, 3.’ler ise Mesir Karate Kulübü ile İzmir Aksiyon Kulübü oldu.

Foça Reha Necla Midilli Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Kaan Yüksel kendi yaş ve kategorisinde birinci olarak altın madalya kazandı. Turnuvada hakem olarak görev alan minik sporcunun Antrenörü Kudret Yüksel, “Bizler için manevi değeri yüksek olan bu turnuvada destek ve teşviklerini esirgemeyen Foça Belediye Başkanımız Sayın Fatih Gürbüz’ e teşekkür ederiz.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler