Kurtuluş Mahallesi 306 Sokakta yılbaşı gecesi 4 ayrı aracın lastikleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesildi. Aynı sokak da bir ay öncede arabasının 4 lastiğinin birden kesildiğini belirten Salih İnalbay, yetkililerden suçlunun bulunmasını ve sokağa kamera sistemi kurulmasını istediler.Kurtuluş Mahallesi 306 Sokak da oturan bazı vatandaşlar yılın ilk gününe sürpriz ile uyandılar. Kimliği belirsiz bir kişi sokak üzerinde park halindeki 4 ayrı aracın lastiklerini bıçakla keserek zarar verdi.
Aynı sokak da bir ay kadar önce 1988 model otomobilinin 4 lastiği birden kesildiğini belirten Salih İnalbay, “Bu kez yalnız değilim benden ayrı 3 arkadaşın daha lastiğini kesmişler. Kimdir bu sapık bulunup cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.
Salih İnalbay’ın yanı sıra Murat Çakmakçı, Temel Ayan ve İrfan Yörük’ün de araçlarının lastiğini kesen lastik canavarı hakkında karakola suç duyurusunda bulundular.
‘BU İLK DEĞİL’
“Sadece benim lastiğimi kesmiş olsa bana bir husumeti var diyeceğim ama bu kez 3 kişinin daha lastiğini kesmiş. Bunu yapan demek ki ruhen rahatsız birisi. Aracım 1988 model, böyle bir arabadan ne istenebilir? Herhangi bir hasmının olmadığını bunu yapanların akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum. Ellerinizi vicdanınıza koyun, insanlık bu mu'' dedi..
Olayın mağdurlarından Murat Çakmakçı ve Temel Ayan ise ilk kez böyle bir olayla karşılaştıklarını; ''Bunu ancak uyuşturucu madde ve hap kullananlar yapabilir'' diyerek Emniyet'in olayla ilgili ciddiyetini görmek istediklerini ve mağduriyetlerinin giderilmesini istediklerini ifade ettiler.
Mağdurlardan İrfan Yörük ise: ''Tahmin ettiğim kimse yok. Ancak kim yaptıysa Allah'ından bulsun. Yeni yıl piyangosu bize de böyle vurdu” diye olayı espriye vurdu.
Yetkilerden suçlunun bulunmasını isteyen mağdurlar, sokaklarına bir mobese kamerası kurulmasını isteyerek “Baktık olmuyor aramızda para toplayıp kendimiz bir kamera sistemi kuracağız” dediler.
Haber: Tarık DEMİR