
Türkiye Motosiklet Federasyonu 2007 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 7. ayak yarışı 6-7 Ekim 2007'de Aliağa'da start alıyor.
Türkiye Motosiklet Federasyonu 2007 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 7. ayak yarışı 6-7 Ekim 2007'de Aliağa'da start alıyor.
Bu yıl 12 değişik branşta Türkiye Şampiyonası yarışlarına ev sahipliği yapan EMK Aliağa Belediye'sinin katkılarıyla Dünya standartlarında hazırladığı parkurda, Yarış alanı görsel bir şölene sahne olurken, keskin rampalarda yapılan usta manevralar izleyenlere ayrı bir hafta sonu yaşama imkanı vereceği belirtildi.
Yarışa Türkiye'nin dört bir yanından gelen, profesyonel yarışçılar katılacak. Yaklaşık 50 yarışçının katılacağı yarış 06 Ekim Cumartesi Belediye binası önünden Belediye Başkanı Sayın Tansu Kaya tarafından saat 16:30'da verilecek magazin startı ile başlayacağı ve
07 Ekim Pazar günü saat 11'de start alacak yarış gün boyu, Arka plajlar mevkiindeki yarış alanı görsel bir şölene sahne olurken, keskin rampalarda yapılan usta manevralar izleyenlere ayrı bir hafta sonu yaşama imkanı vereceği bildirildi.
Ayrıca Aliağa Enduro Parkuru, Enduro yarışçılarına da oldukça keyifli ve zorlu bir yarış heyecanı yaşatırken, yarışseverlere ise doyumsuz bir yarış şovu sunacak.