13 Ocak 2026, Salı

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

07 Mayıs 2007, Pazartesi Paylaş Gönderiyi Yayınla
MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Gürkanlar Tekstil’in Aliağa’daki 3. mağazası Kaşmir Halı, bir miting havası içerisinde açıldı.

Açılışa katılan Belediye Başkanı Tansu Kaya, Gürkanlar Tekstil’in bugüne kadar Aliağa’da iyi bir esnaflık örneği göstererek Aliağa’da belirli bir kaliteyi yakaladığını söyledi.

Açılışa katılanlara çekilişle 30 tane Kaşmir Halı ve çok sayıda hediye dağıtıldı.

Aliağa EKSPRES

Kaşmir Halı Aliağa Mağazası bir miting havası içerisinde açıldı.

Yıllardır Aliağa’da ev tekstil malzemeleri konusunda hizmet veren Gürkanlar Tekstil, şimdi de Kaşmir Halı Mağazası ile Aliağa’lıların hizmetinde.

Fevzipaşa Caddesi üzerinde Cumartesi gün açılışı yapılan Gürkanlar Tekstil Kaşmir Halı Mağazasının açılışı bir miting havası içerisinde geçti.

Mağazanın açılışına, Belediye Başkanı Tansu Kaya, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Tunaboylu Testil’in sahibi Ali Turaboylu, seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Mağazamın açılış kurdelasını Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Tunaboylu Testil’in sahibi Ali Turaboylu ile birlikte kesen Belediye Başkanı Tansu Kaya yaptığı konuşmada Gürkanlar Tekstil’in Aliağa’da mağazacılık anlamında belirli bir standardı yakaladıklarını belirterek “Fazla söze gerek yok. Gürkanlar Tekstil, bugüne kadar Aliağa’da iyi bir esnaflık örneği göstererek bugün burada 3. mağazasını açmıştır. Diğer mağazalarında olduğu gibi bugün burada açılışını yaptığımız 3 mağazasında da belirli bir kaliteyi yakalamıştır. Bundan dolayı kendilerini kutluyorum ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

MİTİNG ALANI GİBİYDİ

Jest Müzik Organizasyon ile Arif Güven’in şovu eşliğinde yapılan açılış sırasında Fevzipaşa Caddesi adeta bir miting alanına dönüştü.

Açılışa olan yoğun ilgi nedeniyle Fevzipaşa Caddesi’nde zaman zaman trafiğin tıkandığı da oldu.

Palyaçoların gösteri yapıp, gelen çocuklara balon dağıttığı açılışta dağtılan davetiyelerin üzerinde bulunan numaralar esas alınarak çekilişler yapıldı.

30 adet kaşmir halı ile çeşitli hediyelerin dağıtıldığı çekilişte adeta bir izdiham yaşandı.

İstiklal Caddesi üzerinde Brillant Special Collection, İzmir Caddesi üzerinde Taç Collection mağazalarından sonra Fevzipaşa Caddesi üzerinde de Kaşmir Halı mağazasını açan Gürkanlar Tekstil Mağazaları Müdürü Emin Gürkan, yalnızca Kaşmir Halı ürünlerinin satışının yapıldığı bir mağazayı Aliağalıların hizmetine açmaktan son derece mutlu olduklarını belirtti.

Gürkan, mağazada ülkemizin halıcılık sektöründe ülkemizin seçkin ve yenilikçi bir markası olan Kaşmir Halının; her bütçeye ve her beğeniye yönelik geniş ebat, desen ve renk çeşidiyle hizmet verdiğini, üretimden satışa ve satış sonrası hizmete kadar tüm aşamalarda en yüksek kaliteyi yakaladığını belirterek “Yurtiçinde 12 bölge bayii ve 900'ün üzerinde satış noktasıyla hizmet veren Kaşmir Halı, teknolojik gelişmeleri günü gününe takip eden, üretimini en son teknolojiye sahip üretim teknikleriyle gerçekleştiren ve teknolojik üstünlüğü sayesinde de dünya standartlarında üretim yapan bir kuruluştur” dedi.