13 Ocak 2026, Salı

ALKAN'DAN DSP'E NEZAKET ZİYARETİ

07 Ekim 2013, Pazartesi Paylaş Gönderiyi Yayınla
ALKAN'DAN DSP'E NEZAKET ZİYARETİ Ak Parti Aliağa Belediye Başkan aday adayı Gürcan Alkan, DSP Aliağa İlçe Başkanı Mehmet Emircan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Aliağa Belediye Başkan aday adayı Gürcan Alkan, DSP İlçe Başkanı Mehmet Emircan ile Aliağa'nın kalıplaşmış sorunları hakkında konuştu. Ak Parti Aliağa Belediye Başkan aday adayı Gürcan Alkan, Aliağa hiç bir partinin kalesi değil dedi. Alkan,“  Aliağa'da sanki başka parti yokmuş gibi bir tek CHP varmış gibi her şeyi onlar biliyorlar. Her şeye de onlar karışıyorlar bunlar doğru davranışlar değildir. Aliağa küçük bir yer burada herkes herkesi tanır. Niye her şeyi CHP üstleniyor. Burası onların kalesi değil. Aliağa sanayi sitesinde bir organizasyon yapılıyor bundan kimsenin haberi yok. Hep CHP'liler var biz niye yokuz. Sonra orayı kuran bir Yücel Karaşan var. Sanayi sitesine ömrünü adamış niye orada yok. Niye her şey de CHP sahipleniyor."  dedi.

DSP Aliağa İlçe Başkanı Mehmet Emircan, Alkan'ın ziyaretinden dolayı oldukça memnun olduğunu belirtti. Aliağa için siyasi mesajları da vermeyi ihmal etmeyen Emircan,“ Bize gösterdiğiniz ilgiden dolayı partim adına teşekkür ediyorum. Önemli olan siyasetin dışında kim Aliağa'yı Aliağa yapacaksa onunla hep beraberim.  CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam gibi çıkıp ta iki tane üç tane partiyi saymayacak. Bu anlayışında karşısında olan biriyim. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun herkese eşit mesafede duran anlayışında yanındayız "  diye konuştu.