13 Ocak 2026, Salı

HALİL GÜVEN’İ DE KAYBETTİK

08 Ekim 2014, Çarşamba Paylaş Gönderiyi Yayınla
HALİL GÜVEN’İ DE KAYBETTİK

Aliağa’nın en eski esnaflarından Halil Güven, kalbine yenik düştü. Güven’in bugün öğle namazının ardından Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından  toprağa verilecek.


Aliağa’nın en eski esnaflarından Zaman Ticaret’in kurucusu; Arif ve İsmail Güven’in babaları 75 yaşındaki Halil Güven (Tüpçü Halil) dün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.


Bayramın 4. günü, eşi Fatma Güven ile birlikte İzmir’deki kayınbiraderi Muharrem Doymuş’u bayram ziyaretine gitmekte olan Halil  Güven, kullanmakta olduğu aracın direksiyonunda kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Kriz sonrası direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki bariyerlere çarptığı belirtildi. Halil güven’e ilk müdahale 112 acil servis ekipleri tarafından yapıldıktan sonra Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Güven, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.


Güven’in bugün öğle namazının ardından Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından  toprağa verilecek