Aliağa'daki 39 eğitimkurumunda eğitim gören 13 bin öğrenci ve 830 öğretmen, 8 ay süren eğitim öğretim yılı maratonunun yorgunluğunu dün başlayan ve 3 ay sürecek olan yaz tatilinde atacak.Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı, Petrokimya İlköğretim Okulu'nda 3-A sınıfındaki öğrencilere karnelerini dağıttı.Aliağa'daki 39 eğitim kurumunda eğitim gören 13 bin öğrenci ve 830 öğretmen, 8 ay süren eğitim-öğretim yılı maratonunun yorgunluğunu dün başlayan ve 3 ay sürecek olan yaz tatilinde atacak.
Aliağa'daki tüm okulların sınıflarında dün karne sevinci yaşanırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı, Petrokimya İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilerle birlikteydi.
Tatlıcı, 3-A sınıfındaki öğrencilere karneleri dağıtırken, çikolata ve şeker de ikram etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı konuşmasında, Aliağa'da 39 eğitim kurumu, 13.020 öğrenci, 830
öğretmen olduğunu belirterek, sınıftaki öğrencilere sıraları dolaşarak şeker ve çikolata ikram etti. Tatlıcı, "Kazasız belasız
bir eğitim-öğretim yılını daha geride bıraktık. Tüm öğrencilere,
öğretmenlere ve velilere teşekkür ederim. Çocuklar tatiliniz şeker ve çikolata tadında geçsin" dedi.
Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik'in kızı da 3-A sınıfında karne alan öğrenciler arasındaydı. Yakup Tatlıcı, Gülcem Nisa Keklik'e "hepsi 5" olan karnesini verirken, "Babanın günü bugün sabahtan itibaren çok yoğun geçecek. Onun için gelemedi. Babanın yerine sana bu çok güzel karneyi ben veriyorum" dedi. Aynı okulda resim öğretmeni olarak görev yapan Gülcem'in annesi Zeynep Keklik de bu mutluluk tablosuna ortak oldu.
atiliniz şeker ve çikolata tadında geçsin" dedi.
atiliniz şeker ve çikolata tadında geçsin" dedi.atiliniz şeker ve çikolata tadında geçsin" dedi.